Almenara: Exposicions, música i tradicions marquen l'agenda cultural d'octubre a Almenara


 
La Plana al Dia | Almenara | General | 05-10-2018
 

Després de les festes patronals es reprèn les propostes culturals a Almenara amb una variada programació per a aquest mes d'octubre amb activitats organitzades tant per l'Ajuntament d'Almenara o bé per diverses associacions locals. Així entre les propostes destaca el divendres 26 el lliurament de la XL edició dels premis culturals Vila d'Almenara en les seues diferents modalitats de poesia, narrativa i fotografia.

Quant al que són proposades, aquesta vesprada el Grup Fotogràfic d'Almenara (GFAL) s'inaugura la mostra fotogràfica titulada "Calle" del fotògraf xilè Francisco Ubilla guanyador del Premi Nacional de Xile, en els Sony World Photography Awards 2017. Les qüestions fotogràfiques seguiran demà amb un taller de "Street Photography" impartit pel propi Ubillas. Els participants prendran fotografies des de les 9 del matí en la localitat i havent dinat, en la Casa dels Anglesos (Estanys) es realitzarà aquest taller comptant amb les imatges preses.

El dissabte 13 d'octubre, organitzat per Som Teatre i Salvem l'Agüelet se celebrarà l'activitat titulada "Un dia al segle XVII amb correfocs, dansa, música tradicional i teatre. Per al diumenge 21 d'octubre, l'associació BucràAlmenara ha organitzat un concert en el Centre Municipal de Cultura, del cantautor Andreu Valor. D'altra banda, del 23 al 26 d'octubre, en la Casa dels Anglesos, en els Estanys d'Almenara, Acció Ecologista Agró obrirà l'exposició "les intervencions humanes en el cicle de l'aigua de la marjal d'Almenara". Les activitats es tancaran el 31 d'octubre amb la tradicional festa de halloween organitzada des de l'Ajuntament d'Almenara i amb el passatge del terror a càrrec de l'Associació Recull.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana