Almenara: Almenara celebrar el carnestoltes el dissabte 2 de mar amb cercavila, sopar i disco-mbil


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182186_109851/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/182186_109851/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 16-02-2019
Almenara celebrar el carnestoltes el dissabte 2 de mar amb cercavila, sopar i disco-mbil

Tamb hi haur premis per a les millors disfresses tant individuals com collectiusL'Ajuntament d'Almenara ja est ultimant tots els detalls per a la celebraci el dissabte 2 de mar del tradicional carnestoltes de la localitat, que enguany vindr amb algunes novetats respecte als anys anteriors. La festa comenar amb la concentraci de tots els vens i venes que vulguen disfressar-se a les sis i mitja de la vesprada en la plaa de la Constituci (Agelets) per a iniciar la cercavila que, igual que l'any passat, transcorrer pels carrers Castell, la Vall d'Uix, Sant Roc, i Cisterna fins a arribar al Poliesportiu Municipal Cobert. L'acte estar amenitzat per la xaranga de la Associaci Musical Santa Cecilia d'Almenara.

Mentrestant la festa estar tamb en el propi poliesportiu, on a l'espera de l'arribada de la comitiva hi haur msica i l'actuaci de la batucada de l'Escola de Msica Moderna d'Almenara (EMMA) que donar pas al lliurament de premis del concurs de mscares de carnestoltes que ha organitzat el Casal Jove.

Una vegada entregats els guardons, els Quintos 2019 seran els encarregats de triar les millors disfresses dels participants en la cercavila de carnestoltes. En concret s'estableixen dues categories, la infantil (de 0 a 17 anys) amb un premi de material escolar per a la millor disfressa individual i 150 euros per a la millor disfressa grupal. Quant a la categoria d'adults (a partir de 18 anys) el premi individual ser de 50 euros i el grupal de 150.

Desprs del lliurament de tots els premis, comenar en el propi poliesportiu un sopar de "pa i porta". Totes les persones interessades en tindre una reserva de taula i cadires per al sopar hauran de formalitzar la seua inscripci gratuta a l'Ajuntament d'Almenara en horari matinal o b en el Casal Jove de la localitat de 16 a 20 hores. La festa conclour amb una disco-mbil a crrec de Mario Music Time.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana