Almenara: El alumnado de Moncofa aprende en educación vial


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/3/224997_142448/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 25-03-2024
El alumnado de Moncofa aprende en educación vial

Alumnes de primària del CEIP Avel·lí Corma de Moncofa van participar el divendres en una jornada d'educació viària realitzada a la plaça central de la Constitució del municipi. Aquesta pràctica en la qual s'han utilitzat mitjans com patinets o bicicletes ha servit per ensenyar les senyals de trànsit i el comportament adequat que s'ha d'adoptar en plena circulació. Per a això, l'ajuntament i el col·legi local han sumat esforços juntament amb la Direcció General de Trànsit, que ha facilitat el material i la senyalètica vertical per construir un gran circuit i dur a terme l'activitat. Del mateix mode, l'alumnat en cicle d'infantil ha realitzat l'activitat en les instal·lacions del col·legi.

'És important que xiquets i xiquetes sàpiguen com comportar-se a l'hora de circular amb bicicleta, patinet o a peu. Tota precaució és poca, i l'educació viària és una matèria que servirà durant tota la vida. Facilitar aquest aprenentatge és invertir en seguretat futura', ha explicat la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Moncofa, Arancha Igual.

A les paraules d'Igual també s'ha sumat el regidor de Seguretat Ciutadana, José María Andrés, qui ha mostrat la seua satisfacció 'per repetir, un any més, una iniciativa molt positiva per al municipi i les futures generacions. El codi de circulació és important conèixer-lo des de ben menuts per a mantindre la prudència i evitar infortunis. A més, és gratificant col·laborar des de diferents posicions com la Policia Local, Ajuntament, col·legi o DGT per a ajudar en el creixement dels més menuts'. Del mateix mode, Andrés ha agraït a la Policia Local la seua 'total disposició a l'hora de col·laborar i implicar-se pel futur i la seguretat de Moncofa'.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana