Alt Maestrat: Vilafranca inaugura la XXIII Fira de la Magdalena


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/187114_114039/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/7/187114_114039/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 20-07-2019
Vilafranca inaugura la XXIII Fira de la Magdalena


- La Unió Musical de Vilafranca va oferir ahir divendres un concert extraordinari

Vilafranca, Capital Cultural Valenciana 2019 juntament amb Altea, celebra aquest cap de setmana la Fira de la Magdalena que enguany arriba a la 23a edició. Múltiples activitats i propostes són les que ofereix aquesta fira agroramadera amb una dilatada trajectòria.

Així, els actes van arrancar ja ahir divendres a la nit amb el concert extraordinari que va oferir la Unió Musical de Vilafranca en el Frontó Municipal amb obres d'Igor Stravinski.

No obstant això aquest matí s'ha inaugurat oficialment la mostra amb la presència de l'alcaldessa, Silvia Colom, i la corporació municipal així com els representants de la joventut 2018. L'obertura del recinte firal per a expositors i ramaders, el XXI Cross Popular de l'Escola Esportiva de Vilafranca, els tallers d'artesania demostratius i participatius per a totes les edats, el trasllat dels poltres amb cavalls des de la Devesa fins al recinte firal i la posterior eixida dels genets cap a les Fonts del Llosar per al dinar de germanor han sigut les activitats del matí.

Per a aquesta vesprada, a les 16.30h està prevista l'arribada dels genets a la secció ramadera. A les 18h hi haurà un exhibició eqüestre a càrrec del Centre Eqüestre Jesús Verdia d'Onda a la qual seguiran passejos a cavall per a xiquets i xiquetes.

A les 19h la Casa Social acollirà la presentació del llibre 'La maldición del Peregrino de Portell' de Pedro Luís Bellés.

Xarxa Teatre, acompanyats per la Rondalla de Vilafranca, delectaran als assistents a la Fira amb la representació del 'El Dolçainer de Tales' a les 20h. Així mateix, a les 20.30h hi haurà un eixida nocturna eqüestre amb sopar campestre.

El tancament del recinte firal serà a les 21h però les activitats continuaran amb la presentació del grup musical local 'Blue Star' a la Sala Carles Pons de la Casa de Cultura a les 22.30h




Cal assenyalar, que durant tot el cap de setmana es pot visitar l'exposició fotogràfica dels 40 anys del Aplec dels Ports i l'exposició "Sabies que?". Les dues es poden veure en horari de 17h a 20h a les Sales Gòtiques de l'Ajuntament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana