Alt Millars: Fanzara organiza la primera Fira de Caça con actividades deportivas y de ocio


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/4/225823_143037/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Millars | General | 11-04-2024
Fanzara organiza la primera Fira de Caça con actividades deportivas y de ocio

29 de marzo de 2024.- L'Ajuntament de Fanzara ha organitzat la que serà la primera edició de la Fira de Caça de la localitat. Una iniciativa que és possible gràcies a l'estreta col·laboració amb els veïns aficionats a este esport i representats pel Club de Caçadors Sant Sepulcre del municipi.

'Compartim amb ells esta iniciativa i la van secundar des del primer moment', assenyala el jove alcalde de Fanzara, Marc Diago. El treball desenvolupat durant mesos braç a braç amb el col·lectiu ha il·luminat esta primera edició que se celebrarà el 13 d'abril i que comptarà amb un ampli programa dirigit a totes les edats.

De fet, l'Ajuntament de Fanzara ha demanat la col·laboració de la Federació Valenciana de Caça perquè esta cita siga una fita que torne a repetir-se. 'Comptarem amb els especialistes de l'escola de caça', ha explicat Diago, 'i a comptar amb una exposició de gossos que estic convençut atraurà a centenars de veïns i visitants'.

No serà l'única oferta que integre la programació d'esta fira que es desenvoluparà des de les 9.00 del matí a les 21.00 hores. Tallers, exhibicions i simuladors completen una programació en la qual hi haurà una àmplia oferta per al públic infantil.

'Desitgem que la cita es convertisca en una jornada per a gaudir en família', afirma l'alcalde. Manualitats per als més xicotets, aus de falconeria, tir amb arquegen part d'una jornada que comptarà amb llocs de venda i una animada vetlada musical per a tancar la jornada, la qual serà possible gràcies a la col·laboració de la comissió de festes.

'Estem il·lusionats amb esta primera edició i l'objectiu és repetir-la de la mà dels nostres veïns perquè esperem que siga un rotund èxit', ha conclòs Diago.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana