Baix Maestrat: Ronchera promet una Residència i un Centre de Dia perquè les persones majors d'Alcalà i Alcossebre són una prioritat per al PSPV-PSOE


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185620_112792/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185620_112792/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185620_112792/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 24-05-2019
Ronchera promet una Residència i un Centre de Dia perquè les persones majors d'Alcalà i Alcossebre són una prioritat per al PSPV-PSOE


 Són assoliments que pensa aconseguir com a alcalde amb l'ajuda de la Generalitat Valenciana

Les persones majors són una de les principals prioritats per a la candidatura municipal socialista d'Alcalà de Xivert-Alcossebre que encapçala Joan Ronchera. Per això, els integrants de la llista s'han entrevistat amb les persones majors d'Alcalà i de Alcossebre, en uns contactes en els quals també ha pres part el diputat autonòmic del PSPV-PSOE per la província de Castelló, Carlos Laguna.
Ronchera ha explicat que si el diumenge obté la confiança dels ciutadans i es converteix en el nou alcalde, treballarà intensament, d'acord amb la Generalitat, per a aconseguir que en el municipi hi haja una Residència i un Centre de Dia per a persones majors. Un assoliment per al qual comptarà amb la complicitat del diputat Laguna des de les Corts Valencianes.
D'altra banda, Ronchera elaborarà un Pla Integral de necessitats de les persones majors del poble i posarà en marxa ajudes per al pagament del subministrament energètic bàsic per a les persones que travessen per serioses dificultats econòmiques.
Una altra de les seues preocupacions serà la consecució d'una Unitat d'Hospitalització a domicili en Alcossebre i l'ampliació de l'assistència a domicili.
I és que segons ha dit, ?som a temps de fer possible l'Alcalà i el Alcossebre que volem?, per això ha animat a tota la ciutadania a ?votar PSOE diumenge que ve?.


-

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana