Baix Maestrat: Sant Joan màgic a la Jana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186130_113213/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 12-06-2019
Sant Joan màgic a la Jana

La ruta Sant Joan màgic començarà en la Plaça Major a les 19:00 hores i tindrà una duració aproximada de 2 hores i mitja. Un passeig tranquil pel terme de la Jana, on es podran realitzar diferents activitats.
Les activitats a realitzar seran les següents: un passeig entre el mar d’oliveres mil·lenàries de la Jana, recollida d’herbes aromàtiques o medicinals amb una explicació sobre les característiques, llegendes i propietats d’estes plantes curatives.
També es farà una visita a l'Engolidor, un paratge natural del terme de la Jana que té la consideració d'Arbreda Monumental d'Interès Local i que compta amb set roures centenaris i una bona mostra de flora autòctona. Es tracta d'una sèquia de gran profunditat que canalitza l'aigua pluvial de la veïna Bassa Llecuna i que en èpoques de moltes precipitacions acumula una gran quantitat d'aigua
Finalment en l’àrea recreativa de l’Engolidor de la mà d’un artesà de la comarca es farà un taller per aprendre a fer vi de nous amb les plantes que s’hauran recollit pel camí i recuperar una vella tradició de Sant Joan.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios