Benicassim: Cs de Benicàssim s'absté per a garantir el pagament als proveïdors


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183061_110612/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Benicassim | General | 11-03-2019
Cs de Benicàssim s'absté per a garantir el pagament als proveïdors

? La portaveu, Cristina Fernández, critica que "en Compromís prime el partidisme a la responsabilitat"

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Benicàssim, Cristina Fernández, ha manifestat que "Cs s'ha abstingut en el ple sobre els sobre costos en festes per a garantir el pagament als proveïdors". "Des de Cs hem prevalgut la responsabilitat al partidisme, no com per exemple ha fet Compromís que pretenia fraccionar l'expedient, cosa que no solament podia dilatar més encara el procés sinó que podia provocar greuges", ha explicat la regidora, qui ha postil·lat que "el que no es pot és pagar a uns sí i a uns altres no perquè tots han realitzat els serveis per la qual van ser contractats".

No obstant això, l'edila ha assenyalat que "això no lleva perquè el nostre partit reprove la pèssima gestió de l'alcaldessa i el seu equip de Govern en la planificació de les festes de Sant Tomás". "Els actes previstos sempre són els mateixos any rere any per tant, no hi ha excusa que valga", ha destacat la portaveu i, en aquest sentit, ha lamentat "la falta d'autocrítica de Marqués com a principal responsable del Consistori".

Pel que respecte a les factures del clos dels Festivals ha tornat a lamentar "l'opacitat de l'Executiu" ja que "des de Cs portem demanant el desglossament de les despeses de cadascun dels festivals des de principi de legislatura sense èxit". "Volem saber els ingressos reals que es reverteixen per a la ciutat en aquests esdeveniments", ha traslladat la regidora, per aquesta raó, s'ha preguntat "què pot amagar el Govern local en guardar amb tant zel aquestes dades". "Els festivals són un orgull per a la província i per a Benicàssim però, no per això, hem d'obviar la necessitat de continuar treballant per a millorar-los i convertir-los en una font de riquesa real i consolidada", ha conclòs la regidora.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana