Betxí: L'Ajuntament de Betxi bonificarà el 80% de l'impost dels vehicles elèctrics


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/186727_113731/1_M1.jpg
La Plana al Dia | BetxĂ­ | General | 05-07-2019
L'Ajuntament de Betxi bonificarà el 80% de l'impost dels vehicles elèctrics


-Les bonificacions s’estendran també als híbrids i als que funcionen en biogàs i hidrogen
L’Ajuntament de Betxí ha iniciat l’estudi per a la modificació de l’ordenança d’Impostos per a Vehicles que inclourà, en els pròxims mesos, una bonificació del 80% per als vehicles elèctrics del municipi. D’esta forma, Betxí es convertirà en una de les poblacions que majors deduccions econòmiques tindrà de les comarques de Castelló en esta matèria .
Igualment, l’ordenança recollirà un ventall més ampli per a la reducció de l’impost, que també afectarà els vehicles híbrids i els que funcionen amb biogàs o hidrogen. En estos casos, els propietaris pagaran només el 50% de l’impost. Així mateix, el document inclourà l’exempció del pagament als vehicles històrics que ho acrediten a través del preceptiu document.
L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha apuntat que “l’ordenança que aprovarem en els pròxims mesos serà un referent a les nostres comarques, ja que serà una de les que millors ajudes aportaran als vehicles més respectuosos amb el medi ambient”. Remolar ha apuntat també que “esta modificació dóna resposta a la demanda de molts propietaris afectats que en les diverses reunions amb els veïns i veïns ens havien fet arribar”.
S’espera que el document s’aprove en el primer ple ordinari que se celebre, a mitjans de juliol, i puga entrar en vigor a partir de 2020. Esta serà la primera modificació de les ordenances fiscals que l’equip de govern pretén millorar en els pròxims mesos. A esta li seguiran l’eliminació de l’IBI de rústica per a la majoria dels xicotets llauradors del municipi i la revisió de les tarifes de la piscina municipal de cara a la pròxima temporada estival.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios