Borriol: Vilarrocha (PP): 'L'alcalde de Compromís és incapaç de presentar uns pressupostos sinò és amb una moció de confiança'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/12/180204_108100/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 17-12-2018
Vilarrocha (PP): 'L'alcalde de Compromís és incapaç de presentar uns pressupostos sinò és amb una moció de confiança'

La regidora del PP de Borriol, Consuelo Vilarrocha, qualifica a l'actual alcalde de la localitat, Silverio Tena (Compromís), de ser un "prepotent", ja que durant els tres anys i mig que porta governant el municipi, en minoria, "no ha sigut capaç de consensuar els pressupostos, ni tan sols ens ha cridat per a consultar-nos ni ha volgut asseure's en una taula amb el partit més votat, el PP, per a arribar a un acord". Aquesta prepotència, explica *Vilarrocha, "li està portant a exercir una política en la qual sembla que s'assega fins a còmode, creant amb això un clima de crispació i malestar constant".

Silverio Tena, governant en minoria amb un pacte de perdedors, "no hauria de tindre aquesta actitud tan altiva", va insistir la regidora del PP, qui va afegir: "Els polítics hem de treballar pel bé dels veïns i del poble de Borriol, aconseguint acords com a representants dels ciutadans que som i valorant la situació més enllà de les ideologies". I va prosseguir Vilarrocha: "Tena està enrocat en la seua posició de sectari com a membre de la formació radical Compromís i li mou més l'orgull i el seu propi ego personal que fer un bon treball pel bé de Borriol i pel benestar dels *borriolenses". I va afegir *Vilarrocha: "Tena és incapaç d'asseure en una taula a tots els regidors de tots els partits per a traure uns pressupostos municipals avance; un polític ha de servir al poble i no caure en la prepotència que és el que li passa a Tena, que no consensua al no ser partidari del diàleg".L'edil del PP va recordar que els pressupostos municipals ja els va lligar en el 2017 a una moció de confiança que el PP, per descomptat, va rebutjar. Només d'aquesta manera, in extremis, els va poder tirar avant. A hores d'ara, quan ja estem acabant la legislatura, la Llei no li permet realitzar aquests ardits, així que els pressupostos municipals es queden, de nou, als llimbs. "Enguany ja no és que no tinga en compte a l'oposició, sinó que no ha portat a Ple ni un esborrany dels pressupostos, res", va explicar Vilarrocha.

Demà dimarts, 18 de desembre, se celebrarà a Borriol l'últim Ple d'enguany. "Borriol es queda, una vegada més, sense pressupostos municipals perquè tenim un alcalde sectari, radical, orgullós, prepotent, cacic... I un llarg etcètera de qualificatius que tots els veïns de la localitat coneixen bé perquè la seua forma de fer política és nefasta per a un municipi com Borriol i per als seus veïns, que han de patir ara les conseqüències d'un primer edil irresponsable i incapaç d'exercir la seua labor com a servidor públic".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana