Borriol: PP: 'Compromís porta més d'un lustre sense resultats'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/4/225426_142766/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 02-04-2024
PP: 'Compromís porta més d'un lustre sense resultats'

L'alcalde de Compromís que governa a Borriol, Hèctor Ramos, va reconéixer este dimecres 27 de març en ple que sis anys després que el seu company de partit, el 27 de març de 2018, aprovara una modificació de crèdit per a comprar el sòl del futur institut seguix, en data de hui, sense obtindre ni un sol metre quadrat de la parcel·la.

Ramos va reconéixer a preguntes formulades pel portaveu del PP, Enrique Esteve, que la compra no està formalitzada perquè ni tan sols té el vistiplau de tots els propietaris per a escripturar els terrenys. De quatre titulars, tres s'avenen a la negociació però un quart s'oposa a l'oferta, per la qual cosa Borriol acudirà a l'expropiació forçosa del sòl per a adquirir esta pastilla de terreny si fora necessari.

'És l'alcalde el que de la seua pròpia boca ha reconegut que en sis anys no han sigut capaços d'obtindre la parcel·la. Que ni tan sols hi ha res comprat perquè no hi ha diners i fins que no es licite un préstec no podran comprar formalment el terreny. I que no descarta l'expropiació forçosa, un procediment reglat que demorarà encara més l'obtenció d'esta pastilla de terreny', explica Enrique Esteve, portaveu del PP a Borriol.

El regidor popular va donar suport a este dimecres en ple el pressupost presentat per Compromís a les portes de tancar el primer trimestre de l'any. 'Per responsabilitat, perquè en ell figura un préstec de 920.000 euros del qual 320.000 euros han d'anar destinats a comprar, per fi, la parcel·la del futur institut de Secundària'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana