Borriol: El PP de Borriol insta a l'alcalde de Compromís a adherir-se al Pla Viu per facilitar una vivenda als joves i famílies


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226511_143530/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 24-04-2024
El PP de Borriol insta a l'alcalde de Compromís a adherir-se al Pla Viu per facilitar una vivenda als joves i famílies

El Partit Popular de Borriol ha presentat una iniciativa en el ple que la corporació celebrarà demà dijous amb l'objectiu d'instar l'alcalde de Compromís a que s'adhereixi al Pla Viu desenvolupat per Carlos Mazón per garantir una vivenda a famílies i joves.

Este projecte, segons ha detallat el portaveu del PP en el municipi, Enrique Esteve, 'té com a objectiu fer accessible la compra d'una vivenda als qui durant anys s'han desesperat perquè ningú els facilitava lloguers a preus assequibles ni vivendes a preus protegits. Ara sí', ha manifestat el regidor.

En este sentit, la iniciativa persegueix 'tendre la mà per obrir este mercat de vivendes protegides de la mà del Consell, treballant colze a colze amb la Generalitat Valenciana per incentivar la promoció d'aquest tipus de vivendes que creiem que ajudarien a fixar població en la nostra localitat que en aquests moments no ofereix aquest tipus d'immobles a preus ajustats'.

Una mà tendida que Enrique Esteve confia 'sigui ben rebuda per l'alcalde. Perquè de lo que es tracta és de millorar la vida dels veïns de Borriol i en açò, entenc, no ha d'haver ideologia, sinó un objectiu comú'. Perquè 'no sols estem parlant de crear llars, parlem també d'injectar liquiditat en la localitat, generar ocupació i promoure riquesa. Tot Borriol guanya', ha manifestat Esteve.

La instància formulada en forma de moció es debatrà demà dijous en el ple i pretén 'treballar de manera coordinada per estudiar terrenys susceptibles d'albergar aquestes promocions de vivenda protegida i garantir respostes als veïns que no poden trobar una vivenda a un preu assequible', ha manifestat el regidor.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana