Burriana: La Falla Societat de Caçadors inaugura el II Concurs de Teatre en Valencià.


 

Galería fotográfica

Fotografia /Gallery/1790_976/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Cultura | 09-01-2008
La Falla Societat de Caçadors inaugura el II Concurs de Teatre  en Valencià.

El proper divendres 11 de Gener a les 22:30 hores i en el Teatre Payà tindrà lloc la representació de l’òbra “Imperfectes” amb la que la falla Societat de Caçadors participa en la segona convocatòria del concurs de teatre en valencià que organitza la regidoria de festes i falles.
“Imperfectes” és un obra original de Rosana Lorenzo Mingarro qui el passat any ja va dirigir el sainet “Confirmeu assistència” que es va alçar amb el primer premi. En esta ocasió l’obra teatral gira al voltant d’una família de l’alta burgesia amb disputes per herències, amb assassinats, odis, històries d’amor, política i convivències. L’obra emmarcada en el gènere de la tragicomèdia comptarà amb la pròpia Rosana Lorenzo en el paper principal acompanyada per un elenc d’actors i actrius de la mateixa falla. Entre ells destaquen la pròpia fallera major, Maria del Mar Monfort, la fallera major infantil, Teresa Vicent o les falleres, Abigail Muñoz, Clara Garcia i Elena Sales. El quadre d’intèrprets es completa amb: Maite Tornador Marín David Vicent Tornador,Ana Alcalà Blesa,Juan Seglar Francisco,Alberto Castelló Soriano, Jose Vicente Adsuara Veloso, Míriam Martin Cardoso ,Maria González Soto, Jose Poveda Chabrera, Carlos Lin, Pedro Almendros Pintor i Sergio López Tomás.
Les representacions d’esta obra seran el divendres 11 a les 22:30 hores i el diumenge 13 a les 7 de la vesprada. El preu de la localitat és de 5 euros i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Payà.