Burriana: Fuster (PP) reclama invertir en les famlies per a activar l'economia que el PSPV bloqueja


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180642_108480/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 04-01-2019
Fuster (PP) reclama invertir en les famlies per a activar l'economia que el PSPV bloqueja

El portaveu del PP reivindica el potencial dels vens per a ?transformar la falta de criteri d'un pacte que actua per impactes i nega el desenvolupament de Borriana?

Les famlies de Borriana ?sn el millor fons d'inversi en el qual dipositar els diners pblics per a administrar els fons pblics, sin per a generar creixement i desenvolupament. Sn garantia d'xit?.
El regidor i portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, ha aconseguit que aquest 2019 les famlies monoparentals reben ajudes de l'administraci local grcies a una iniciativa reivindicada des de fa dos anys i que finalment en 2019 el PSPV i els seus socis han acceptat. ?s una mesura que va a beneficiar a famlies de la nostra localitat, que se sumisca als beneficis que ja gaudeixen les nombroses, i que s'ha de seguir ampliant per a injectar liquiditat en aquest actiu motor de la nostra economia?.
A Borriana, considera Fuster, ?hi ha un actor, el PSPV, guiat per dos socis que camina sense rumb. Mai han tingut una brixola perqu no existeix projecte en com, i el resultat s que s'actua per impulsos, sense projecte de ciutat per a Borriana, sense un model que ens active. Sense futur?.
El cstig que dura ms de tres anys ?ha de donar pas a la transformaci d'un projecte nic anomenat Borriana. Som capaos del millor, d'il?lusionar-nos amb el futur, de garantir un mat a qui avui no troba respostes. I aqueix potencial que Borriana desborda i que es canalitza a travs del nostre millor patrimoni, els nostres vens, ha de ser capa de fluir, capa de desenvolupar-se enfront d'els qui impedeixen i bloquegen la seua expansi?.
?Borriana s valuosa. I s un privilegi comptar amb la capacitat, experincia, emprendimiento i passi que els nostres vens dipositen en cada projecte que emprenen i que com a servidors pblics hem de potenciar amb inversi directa a travs de beneficis fiscals, bonificacions i iniciatives que canalitzen aqueix torrent creatiu que resideix a Borriana?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana