Burriana: Fuster (PP): Cal recolzar a la citricultura amb inversions i no sols limitar-se a fer-se la foto


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182301_109954/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Burriana | General | 19-02-2019
Fuster (PP): Cal recolzar a la citricultura amb inversions i no sols limitar-se a fer-se la foto

?Les fotos no donen de menjar als nostres agricultors. Est molt b que recolzem la seua causa i defensem en les manifestacions i en el carrer les seues reivindicacions. Per limitar-se a fer-se la foto serveix de ben poc si mentre, la realitat, s que els camins rurals de Borriana estan en un estat d'aband i precarietat notable?.
Juan Fuster, alcaldable del PP per Borriana, ha recolzat avui a la plataforma Per la Dignitat del Llaurador que s'ha installat en el Pla per a arreplegar el respatler de la societat burrianense. ?Els nostres citricultores necessiten tot el nostre suport, per la teoria serveix de ben poc si qui pugues i deu prendre decisions segueix deixant que es lesionen els interessos de les nostres famlies a colp d'entrada de ctrics de Sud-frica?.
En el Govern d'Espanya ?hem de prendre mesures eficaces que posen fre a la competncia deslleial i retornen la dignitat als nostres agricultors. S'est enfonsant un patrimoni nic que tenim la sort i el privilegi de conrear?. Aquest tresor ?necessita accions, fets i no solament fotos?.
La demanda de Fuster ?no solament ha de tenir un impacte a nivell nacional, sin que a nivell local tamb podem emprendre inversions que milloren les condicions dels nostres citricultores?. En l'actualitat, ?els camins rurals de Borriana es troben en un estat d'aband i precarietat notable?. ?No hi ha inversi per a aquest sector des d'un ajuntament que diu recolzar el sector per solament es queda a la foto?.
Fuster ha reivindicat ?un pas ms per a invertir en la citricultura. Millorar els camins rurals de Borriana s una obligaci i un haver de para qui gestiona l'ajuntament. Hem de ser capaos d'invertir en la millora d'aquests camins que sn artries econmiques per a moltes famlies de Borriana. Siguem capaos de recolzar a la citricultura fent-nos la foto per tamb prenent decisions que demostren que creiem realment en els nostres agricultors?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana