Burriana: Fuster (PP): Cal recolzar a la citricultura amb inversions i no sols limitar-se a fer-se la foto


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182301_109954/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 19-02-2019
Fuster (PP): Cal recolzar a la citricultura amb inversions i no sols limitar-se a fer-se la foto

“Les fotos no donen de menjar als nostres agricultors. Està molt bé que recolzem la seua causa i defensem en les manifestacions i en el carrer les seues reivindicacions. Però limitar-se a fer-se la foto serveix de ben poc si mentre, la realitat, és que els camins rurals de Borriana estan en un estat d'abandó i precarietat notable”.
Juan Fuster, alcaldable del PP per Borriana, ha recolzat avui a la plataforma Per la Dignitat del Llaurador que s'ha instal·lat en el Pla per a arreplegar el respatler de la societat burrianense. “Els nostres citricultores necessiten tot el nostre suport, però la teoria serveix de ben poc si qui pugues i deu prendre decisions segueix deixant que es lesionen els interessos de les nostres famílies a colp d'entrada de cítrics de Sud-àfrica”.
En el Govern d'Espanya “hem de prendre mesures eficaces que posen fre a la competència deslleial i retornen la dignitat als nostres agricultors. S'està enfonsant un patrimoni únic que tenim la sort i el privilegi de conrear”. Aquest tresor “necessita accions, fets i no solament fotos”.
La demanda de Fuster “no solament ha de tenir un impacte a nivell nacional, sinó que a nivell local també podem emprendre inversions que milloren les condicions dels nostres citricultores”. En l'actualitat, “els camins rurals de Borriana es troben en un estat d'abandó i precarietat notable”. “No hi ha inversió per a aquest sector des d'un ajuntament que diu recolzar el sector però solament es queda a la foto”.
Fuster ha reivindicat “un pas més per a invertir en la citricultura. Millorar els camins rurals de Borriana és una obligació i un haver de para qui gestiona l'ajuntament. Hem de ser capaços d'invertir en la millora d'aquests camins que són artèries econòmiques per a moltes famílies de Borriana. Siguem capaços de recolzar a la citricultura fent-nos la foto però també prenent decisions que demostren que creiem realment en els nostres agricultors”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana