Burriana: El PP proposa crear el Frum Litoral per a unir a Borriana en defensa de la costa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192604_118716/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 24-01-2020
El PP proposa crear el Frum Litoral per a unir a Borriana en defensa de la costa

El portaveu del PP, Juan Fuster, planteja la uni de vens, tcnics, poltics i representants de Costes en unataula de treball capa d'aconseguir inversions

El Partit Popular de Borriana sollicitar al PSPV de la localitat la constituci del Frum Litoral, una comissi de treball en defensa de la costa de la ciutat que siga capa d'exigir les inversions que durant aquests anys s'han perdut.
Borriana est unida en defensa de la protecci de les seues platges. I aquesta uni hem d'abanderar-la i demostrar la fortalesa d'aquesta ciutat que exigeix a plens pulmons que s'invertisca en la regeneraci i protecci de la costa. El Frum Litoral, tal com explica el portaveu del Partit Popular a Borriana, seria una taula de treball conjunta, amb representaci de tots els agents socials i amb implicaci directa de tcnics municipals i tamb representants de Costes.
s evident, tal com assenyala el portaveu del PP, que els esforos realitzats durant els ltims anys no s'han tradut en inversions. I aquest aband no sols s'ha demostrat en prdues amb cada temporal, com les que hem registrat amb el pas de la borrasca Glria. Tamb ha sembrat el cansament entre els nostres vens.
Per a Fuster, hem de ser capaos de canalitzar aquesta impotncia en fortalesa i conjuminar esforos i energies per a acudir a les portes de totes les institucions pbliques, especialment al Ministeri de Transici Ecolgica, competent en Costes, perqu actue ja, sense dilaci.
El Frum Litoral ha de ser capa d'abanderar aquesta lluita que Borriana assumeix des de fa massa anys. No s'ha fet res i el futur tampoc s prometedor. Per aix, plantegem aquest front com, que de la m dels vens, amb la implicaci dels tcnics i amb el treball que els poltics hem de desenvolupar per a defensar els drets de la nostra ciutat siga capa de transformar el cstig que des de fa anys patim en les inversions que posen en valor la nostra costa i protegisquen el nostre litoral.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana