Cabanes: El PP de Cabanes recorre el Síndic de Greuges per a obtindre expedients econòmics que Compromís i PSOE neguen


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/8/211966_133926/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 18-08-2023
El PP de Cabanes recorre el Síndic de Greuges per a obtindre expedients econòmics que Compromís i PSOE neguen

La portaveu del PP a Cabanes, Lucía García, considera que el 'dret a la informació dels veïns de Cabanes està per damunt del desig d'ocultació que imposa el pacte d'interessos'.

Esperen des del 20 de juny l'informe relatiu a l'estat d'execució de les despeses i ingrés del municipi que l'alcalde, David Casanova, en primera persona nega amb la ratificació de la seua regidora d'Hisenda, la socialista Virginia Martí.

La portaveu del Partit Popular a Cabanes, Lucía García, ha acudit a la Sindicatura de Greuges per a reclamar la documentació que el passat 20 de juny va sol·licitar a l'alcalde i a la seua regidora d'Hisenda i que hui continua sense facilitar-se.

'Demanem que es respecten els drets ciutadans i que es compleixi el marc legal vigent'. 'Com a oposició, no solament tenim el deure, sinó l'obligació, de fiscalitzar el pacte d'interessos que governa a Cabanes. I per més que a l'alcalde de Compromís i a la seua regidora socialista d'Hisenda no els agrade, tenen l'obligació de fer-ho'.

Lucía García recorda que el passat juny va sol·licitar a l'ajuntament còpia de l'estat d'execució de les despeses i ingrés de la localitat. 'Han passat quasi dos mesos i no hem obtingut cap resposta sobre aquest tema'. 'Si l'alcalde, David Casanova, no té a bé complir la llei i la seua titular d'Hisenda, la socialista Virginia Martí, confirma les seues pràctiques, el PP no es quedarà de braços creuats'.

Sobretot, assenyala la regidora, 'perquè no estan negant aquesta informació al Partit Popular, l'estan negant a tota la població que paga puntualment els seus impostos i taxes, i té dret a saber en quina situació es troba l'hisenda municipal'.

En aquest sentit, ha assenyalat García, 'trobaran en el PP a un aliat de la transparència, la participació i l'accés a la informació'. 'Ens trobaran de front si l'objectiu és bloquejar l'accés lliure a aquestes dades que la llei ampara i que aquest pacte d'esquerres ens nega'.

En el PP, 'estem decidits a treballar pel nostre poble, a informar als nostres veïns i a elevar les seues demandes perquè siguen ateses i els problemes resolts'. És per això que 'anirem de la mà de la ciutadania per a aconseguir que davant a qui boicoteja el dret a estar informat, hi ha un partit que garanteix que els drets no es vulneren. Governe qui governe'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana