Castelló: L'alcaldessa de Castelló mostra el seu compromís amb els tècnics ceràmics


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/11/216516_136751/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 03-11-2023
L'alcaldessa de Castelló mostra el seu compromís amb els tècnics ceràmics

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha reiterat hui el seu compromís amb la ceràmica, en aquest cas, després de la visita realitzada a les instal·lacions de l'Associació de Tècnics Ceràmics. Es tracta d'una entitat que, com ha destacat, porta 47 anys lluitant per millorar una indústria que és fonamental per a la nostra economia i que representa el present i el futur de la nostra ciutat.

Per això, col·laborarem amb ATC perquè el Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic siga, un exercici més, i ja van 17 edicions, tot un èxit, ha afegit. En concret, l'Ajuntament aportarà 6.000 euros a aquesta cita biennal i ens comprometem a donar la difusió que un esdeveniment d'aquestes característiques es mereix, així com del 17è Premi Nacional de Ceràmica 'Ciutat de Castelló'. Així ho ha anunciat la primera edil al president de l'entitat, Juan José Montoro; al vocal de la Junta Directiva, José Manuel Briz; i al Secretari de la Junta Directiva, Antonio Sos, en la reunió celebrada en la seu de la mateixa.

Volem que la capital siga un aparador de les múltiples opcions que ofereix el rajola i, amb aquest objectiu, els plecs de condicions dels pròxims projectes que desenvolupem contemplaran el seu ús, ha anunciat.

El congrés d'ATC se celebrarà en l'Auditori de Castelló i en el marc del mateix es lliurarà el Premi Nacional de Ceràmica. Es tracta d'un certamen que reivindica les múltiples possibilitats artístiques del material ceràmic i que busca connectar la indústria amb l'art. L'alcaldessa ha finalitzat l'encontre amb la signatura en el llibre d'honor de l'entitat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana