Castelló: Nou empreses inscrites al Concurs d'Espectacles Pirotècnics de les festes de la Magdalena 2024


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 02-01-2024
 

Tancat el termini d'inscripció el passat 22 de desembre per a la XXVIII edició del Concurs d'Espectacles Pirotècnics-Mascletàs festes de la Magdalena 2024, s'ha rebut la inscripció de nou empreses per a realitzar els disparos corresponents al concurs.

Les nou empreses presentades són les següents:

-Pirotècnia Valenciana (Llanera de Ranes, Valencia)

-Pirotècnia Germans Ferrandez (Beniel, Murcia)

-Pirotècnia Peñarroja (La Vall de Uxó, Castelló)

-Pirotècnia Pibierzo (Villaverde de la Abadía, León)

-Pirotècnia Turis (Valencia)

-Pirotècnia Zarzoso (Altura, Castelló)

-Pirotècnia del Mediterrani (Villamarchante, Valencia)

-Pirotècnia Germans Sirvent (Foncalent, Alacant)

-Pirotècnia La Alpujarreña (Ugíjar, Granada)

El concurs està compost de set dies de dispar, del dilluns 4 de març al diumenge 10 de març. Al ser nou les empreses presentades s'aplicarà el punt número 5 de les bases del concurs:

En el supòsit que el número d'empreses presentades fora superior a set, es realitzarà prèviament un sorteig per a determinar les set empreses que efectuaran el dispar i un màxim de tres empreses suplents.

El sorteig se celebrarà públicament en el saló de premsa de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Castelló el dimecres dia 3 de Gener a les 12:00 hores.

La Junta de Festes i el grup de pirotècnia volem agrair públicament a totes aquestes empreses inscrites el seu interès per participar, ja que no es recorda una convocatòria tan nombrosa, per la qual cosa caldrà procedir a un sorteig prèvia per seleccionar les set empreses que realitzaran el dispar.

Una salutació.

Per a qualsevol dubte o consulta poseu-vos en contacte amb: Raúl Collazos Martín, coordinador del grup de pirotècnia de la Junta de Festes. 660567610


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana