Castelló: CEEI Castelló designa Alexandra Badoiu directora en funcions per impulsar l'emprenedoria


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/3/224180_141814/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 08-03-2024
CEEI Castelló designa Alexandra Badoiu directora en funcions per impulsar l'emprenedoria

El Centre Europeu d'Empreses i Innovació de Castelló (CEEI Castelló) ha acordat el nomenament d'Alexandra Badoiu com a directora en funcions per impulsar l'empreniment en tota la província.

Badoiu assumeix aquesta responsabilitat de forma provisional, mentre s'obre un nou termini per a la presentació de candidatures, que serà en les pròximes setmanes, per a substituir a Justo Vellón al capdavant de la direcció del CEEI. L'objectiu és potenciar les oportunitats de negoci i les ajudes als emprenedors i emprenedores de la província.

Alexandra Badoiu és doctora en Economia i Empresa i especialista en creació, creixement i consolidació d'empreses. Ha desenvolupat la seua carrera professional a Espanya, Bèlgica i Portugal en àmbits relacionats amb l'empreniment, la innovació i l'educació.

Responsable de Desenvolupament de Negoci i Innovació en CEEI Castelló, a més, és professora del Departament de Direcció d'Empreses i Màrqueting de la Universitat Jaume I, imparteix diversos cursos de grau i màster en l'àrea d'organització d'empreses i ha publicat en revistes especialitzades.

El CEEI de Castelló és una associació sense ànim de lucre amb 26 anys d'experiència que té com a objectiu difondre la cultura emprenedora i la innovació local, assessorant a emprenedors per a la creació i creixement d'empreses, així com a empreses existents per a potenciar la seua competitivitat a través de la innovació.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana