Castelló: El ple municipal aprova la realització de 117 nous projectes per a la ciutat per un valor de 15,2 milions


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226639_143613/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 25-04-2024
El ple municipal aprova la realització de 117 nous projectes per a la ciutat per un valor de 15,2 milions

El ple de l'Ajuntament de Castelló corresponent al mes d'abril ha aprovat l'expedient de modificació de crèdit que incorporarà 15,2 milions per impulsar 117 projectes a la ciutat. Aquesta aprovació ha tirat endavant gràcies als vots favorables de l'equip de govern compost pel grup municipal del Partit Popular i el grup municipal de VOX i en contra del grup socialista i grup de Compromís.

El regidor d'Economia i Hisenda, Juan Carlos Redondo, ha explicat que 'aquesta actuació permet que l'administració disposi de liquiditat per dur a terme actuacions amb major celeritat per posar en marxa més i millors serveis i dotacions per a la capital. Unes inversions que permeten construir un Castelló més viu i dinàmic. Una ciutat amb més seguretat, més verda, més neta i amb més asfaltatge. Més inclusiva, que gaudeix de l'esport i un estil de vida saludable i amb més oportunitats pels nostres veïns'.

Redondo ha repassat durant la seua intervenció en el ple les inversions més importants que es podran dur a terme com 'els 190.000 euros més destinats a habitatge social', que fan referència a una de les principals demandes de la gent jove'.

També es millorarà la mobilitat i accessibilitat dels nostres veïns en tot el terme municipal de Castelló, 'amb una partida d'asfaltatges a tota la ciutat que comptarà amb fins a 850.000 euros, un 70% més que l'any passat', ha apuntat el regidor.

En el tema de Seguretat, i referent al treball de la Policia Local de Castelló, gràcies a aquesta modificació de crèdit 's'abonaran part de les prop de 24.400 hores extres que es deien, per part de l'anterior govern, tant a agents de policia com AMUs, dotant-los a més de mitjans i uniformes dignes i suficients'.

Redondo ha posat l'accent de la mateixa manera en 'un altre dels compromisos que tenim amb la ciutadania que té a veure amb convertir a Castelló en una autèntica capital de l'esport. Cap a aquest objectiu estan orientats 'els 1,8 milions d'euros que aniran destinats a millora d'instal·lacions esportives, entre les quals es troben obres de millora a l'Estadi Municipal de Castàlia'.

Una altra gran partida que es beneficiarà serà la de l'àrea de Cultura 'Unes inversions que permeten gaudir d'una ciutat amb més alternatives d'oci- Amb una Cultura oberta a la participació de tots i per a tots els públics, aconseguint una ciutat més viva. Així, el pressupost de 2024 que maneja l'àrea de Cultura es veurà incrementat en 500.000 euros'.

Redondo ha qüestionat la postura dels socialistes 'pel repentí interès per l'Estadi Castàlia, quan ha estat ignorat per dues legislatures' i també ha censurat, quant a habitatge social, la gestió del PSOE, 'que va ser incapaç en vuit anys de construir ni una sola d'aquestes'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana