Comunitat Valenciana: Guardamar del Segura millorarà les infraestructures sanitàries i educatives gràcies al govern del canvi


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/3/223979_141671/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 04-03-2024
Guardamar del Segura millorarà les infraestructures sanitàries i educatives gràcies al govern del canvi

Els diputats del GPP, Joserra González de Zárate, Eduardo Dolón, José Juan Zaplana, Lucía Peral i José Salas, han visitat aquesta vesprada Guardamar del Segura, on han mantingut una trobada amb regidors i militants del PP per fer balanç dels sis mesos del govern del canvi.

La ciutat rebrà més de 750.000 euros a través dels primers pressupostos de la Generalitat Valenciana amb Carlos Mazón al capdavant. La inversió anirà destinada a dos grans projectes: d'una banda, en matèria d'infraestructures educatives i, d'altra banda, per a l'ampliació del centre de salut de la localitat.

El diputat popular, Eduardo Dolón, ha destacat que a través d'aquesta trobada 'hem pogut conéixer quines són les principals reivindicacions dels veïns, la primera té a veure amb l'àmbit educatiu i, sobretot, amb aquests quasi 400.000 euros destinats al pla Edificant recollits en els pressupostos del Consell de Carlos Mazón'.

Dolón també ha assenyalat que 'hem conegut temes molt importants com és aquest engany del centre integral de formació professional o la problemàtica de l'assistència sanitària i la millora del Departament de Salut de Torrevieja que afecta directament a Guardamar'.

Els diputats del PPCV en Les Corts han donat a conéixer algunes de les principals apostes de l'actual Consell quant a les deduccions fiscals o l'eliminació d'impostos que afecten directament als veïns de Guardamar, com la supressió de l'Impost de Successions i Donacions.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana