Comunitat Valenciana: FACUA Comunitat Valenciana imparteix una xerrada sobre les darreres reformes del sistema públic de pensions


 
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 05-03-2024
 

FACUA Comunitat Valenciana, en col·laboració amb CCOO PV, impartirà el pròxim 7 de març una xarrada sobre les pensions i les últimes reformes en el marc del Diàleg Social del Pacte de Toledo.

La presentació, que serà tant presencial com per videoconferència, tindrà lloc a partir de les 17.00 hores a la seu de l'associació, situada al carrer Albacete 35 de València. Les persones interessades poden inscriure's a través del correu electrònic cvalenciana@facua.org o en el telèfon 688 954 954.

Ana Belén Montero, secretària de Polítiques Públiques i Protecció Social de CCOO PV, exposarà de forma detallada el que suposen per als actuals i futurs pensionistes aquestes reformes efectuades en 2021 i 2023.

FACUA Comunitat Valenciana anima als seus socis a participar en aquesta activitat. L'associació entén que la formació i el coneixement dels seus drets reforcen i protegeixen als usuaris davant possibles pràctiques i conductes abusives.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana