Diputación CS: La Diputación de Castellón entrega la imagen restaurada del Niño Jesús a la Asociación Amigos del Pouet del Sant


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/4/225797_143026/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/4/225797_143026/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 10-04-2024
La Diputación de Castellón entrega la imagen restaurada del Niño Jesús a la Asociación Amigos del Pouet del Sant

La Diputació Provincial de Castelló ha entregat aquest matí a l'Associació Amics del Pouet del Sant, de la Basílica Sant Pasqual Bailón, la imatge restaurada del Nen Jesús i ha exaltat el patrimoni cultural de Vila-real.

El vicepresident de la institució provincial, Héctor Folgado, i el diputat de Cultura, Alejandro Clausell, han participat en l'entrega de la restauració que ha tingut lloc aquest matí al Museu del Pouet de Vila-real.

'És una satisfacció poder entregar avui aquesta peça en tot el seu esplendor per al municipi de Vila-real, perquè sabem de l'estima a aquesta imatge del segle XVIII', ha manifestat Héctor Folgado.

El vicepresident ha destacat el valor sentimental i cultural del patrimoni, ressaltant l'impuls al turisme religiós.

'La restauració d'aquesta imatge, no només beneficiarà als vila-realencs, sinó que també serà un revulsiu econòmic per a la ciutat que sumarà un nou element més per al turisme religiós i cultural', ha comentat el diputat de Cultura, Alejandro Clausell.

Els restauradors de la Diputació han utilitzat tècniques específiques per restaurar l'escultura del Nen Jesús, recuperant l'estètica original de l'obra.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana