Els Ports: Morella va celebrar la I Jornada de Territoris Vicentins amb molta participació


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172745_101831/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/5/172745_101831/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 22-05-2018
Morella va celebrar la I Jornada de Territoris Vicentins amb molta participació

El passat cap de setmana es va celebrar la I Jornada de Territoris Vicentins a Morella amb activitats al voltant de la figura de Sant Vicent. Aquesta va comptar amb una elevada participació en totes les activitats preparades. Així, durant el matí es van realitzar ponències a la Sala del Justícia de l’ajuntament de Morella amb la presència de mosen Josep Alanya, Canonge de la Catedral de Tortosa, i Xavier Catalán, Caballer Jurat de Sant Vicent Ferrer.
La regidora de Cultura, Rocío Querol, va destacar “la importància d’aquesta jornada per a conéixer més la nostra història”. A més, l’edil ha comentat que “ha Morella s’han iniciat aquestes jornades, les quals recorreran diferents ciutats vinculades al Pare Vicent”. Rocío ha aprofitat per a “agrair a l’organització de l’esdeveniment haver pensat en Morella per a engegar la Jornada de Territoris Vicentins i poder conéixer més la seua vinculació amb la ciutat”.
A més de les diferents ponències, la Jornada dels Territoris Vicentins va realitzar una visita guiada per la ciutat. Així, els i les participants van recórrer els principals monuments de la ciutat. Aquesta visita també va comptar amb molta participació per conéixer la història de Morella vinculada a la figura de Sant Vicent.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana