Els Ports: El PP de Vilafranca reclama un incremento de la plantilla de guardias civiles y la permanencia del cuartel de Benassal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226359_143416/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 21-04-2024
El PP de Vilafranca reclama un incremento de la plantilla de guardias civiles y la permanencia del cuartel de Benassal

El portaveu del Partit Popular a Vilafranca, Jairo Sans, ha reclamat l'increment de la plantilla d'efectius de la Guàrdia Civil de la localitat i ha sol·licitat la permanència del quarter de Benassal que el Govern d'Espanya preveu tancar.

Ho ha fet acompanyat per diputats autonòmics del PPCS, Salvador Aguilella i Jesús Lecha entre altres, que s'han desplaçat fins al municipi per conèixer les reivindicacions dels veïns i visitar el solar reservat per a la construcció d'un nou quarter.

'Els veïns que viuen a l'interior tenen dret a gaudir de les garanties de seguretat que s'ofereixen en altres punts del territori. Per això exigim una ampliació del nombre d'agents que presten servei en la nostra població', ha declarat Jairo Sans.

Alhora el regidor ha reclamat la permanència del quarter auxiliar de Benassal. El Butlletí Oficial de la Guàrdia Civil publicat el 2 de gener advertia de la intenció del govern de Pedro Sánchez de tancar aquest lloc. 'Creiem que seria una pèrdua innecessària i injustificada no només per a Benassal sinó per al conjunt de la comarca '.

Una demanda que Sans justifica no com ideològica sinó com 'una reivindicació dels veïns de les localitats afectades que exigeixen per justícia tenir el dret a gaudir d'una seguretat com la resta del territori '.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana