l'Alcalatén: L'Ajuntament de Vistabella rep un avanç de 121.000 euros de Diputació


 
La Plana al Dia | l'Alcalatén | General | 28-01-2019
 

Els diners correspon a la recaptació de l'Impost de Béns immobles (IBI) i la finalitat és que el consistori puga fer front als pagaments pendents


El Grup Municipal Popular de Vistabella s'ha congratulat per la bona disposició de la Diputació de Castelló que ha avançat a petició de l'equip de govern municipal la quantitat de 121.000 euros per a les arques locals amb la finalitat que l'Ajuntament, governat per Compromís, puga fer front als pagaments que té pendents i gaudi de major solvència econòmica. El regidor del PP, Eduardo Rubert, s'ha mostrat davant aquesta notícia molt agraït, ja que aquest ingrés de la Diputació que governa el PP afavorirà al poble i als seus veïns.

La salut financera de la Diputació de Castelló ha fet possible que el Govern Provincial haja afrontat aquest avançament de tresoreria amb excel?lents condicions, ja que s'han concedit aquests recursos a interés zero. Aquesta bestreta de tresoreria correspon a l'avançament de la recaptació d'impostos com l'Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE) i l'Impost sobre Béns immobles (IBI), ja que és la Diputació de Castelló la que tramita gran part de la gestió d'aquestes taxes i impostos a petició expressa dels ajuntaments de la província.

?És una bona notícia per a Vistabella ja que l'avançament d'aquests recursos econòmics permetran a l'Ajuntament atendre amb garanties les necessitats dels veïns i el ràpid pagament als proveïdors, per exemple?, destaca Rubert.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana