l'Alcalatén: El Conta’M també oferta una jornada pedagògica per a docents


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186366_113424/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/6/186366_113424/2_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcalatén | General | 21-06-2019
El Conta’M també oferta una jornada pedagògica per a docentsEl festival cerca un espai per a la reflexió sobre els contes a l'aula

Maestrat Viu i Cefire-Castell√≥ presenten el programa de la jornada pedag√≤gica sobre narraci√≥ oral que tindr√† lloc divendres 19 de juliol a la Casa de Cultura d‚ÄôAtzeneta del Maestrat el primer dia del festival Conta‚ÄôM. La jornada formativa, dirigida a p√ļblic general i a docents de prim√†ria i de secund√†ria, sota el t√≠tol ‚ÄúConta‚ÄôM la narraci√≥ oral‚ÄĚ acollir√† quatre tallers que vincularan la narraci√≥ d'hist√≤ries a una pedagogia compromesa amb la creativitat i el pensament cr√≠tic, i reconeix 8 hores de formaci√≥ als docents del sistema educatiu valenci√†.
La jornada comen√ßar√† a les 10 h del mat√≠ de divendres amb la recepci√≥ i el lliurament de material. El primer taller, amb el t√≠tol ‚ÄúTaller de recursos per a l'oralitat a l'aula‚ÄĚ, comen√ßar√† a les 10:30 h, i l‚Äôimpartir√† la narradora oral valenciana Almudena Franc√©s. El segon taller, ‚ÄúLa vida contada. Recollir per a contar‚ÄĚ, el dirigir√† el tamb√© narrador oral Jos√© Luis Guti√©rrez Guti a partir de les 12 h i fins a 13:30 h. Per la vesprada, la jornada continuar√† a partir de les 15:30 h amb el taller de la dissenyadora i il‚ÄĘlustradora de Meridiana Estudi, Ver√≤nica Fabregat, ‚ÄúL‚Äô√†lbum il‚ÄĘlustrat, un suport art√≠stic per a l‚Äôeducaci√≥‚ÄĚ. El darrer dels tallers, ‚ÄúSalvador de paraules: el conte com a eina de creativitat i aprenentatge en el curr√≠culum escolar‚ÄĚ, ser√† impartit pel narrador oral de les Coves de Vinrom√† Felip Kervarec a partir de les 17 h i fins a les 18, que ser√† quan comen√ßaran les activitats de presentaci√≥ del Conta‚ÄôM.
En el cas dels docents del sistema educatiu valenci√† que desitgen el reconeixement de formaci√≥, la inscripci√≥ a la jornada pedag√≤gica del Conta‚ÄôM es tancar√† dimarts 25 de juny. Podeu fer-la ac√≠. El p√ļblic general, si vol assistir, nom√©s ha d‚Äôescriure un correu a l‚Äôadre√ßa festivalcontam@gmail.com, tot indicant les dades personals.
Més de 40 docents estan inscrits a la jornada pedagògica a quatre dies de tancar-se el període de matrícula i encara queden places lliures per totes aquelles persones que tinguen previst assistir a una interessant jornada de formació que, per la vesprada i la nit, es completarà amb sessions de contacontes i activitats musicals de primer nivell, algunes de les quals encara per acabar de confirmar. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios