l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora remodelarÓ la plaša del carrer MolÝ Nou amb cerÓmica


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181232_109010/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 22-01-2019
L'Ajuntament de l'Alcora remodelarÓ la plaša del carrer MolÝ Nou amb cerÓmica

L'Ajuntament de l'Alcora comenšarÓ el proper mes de febrer la remodelaciˇ de la plaša situada al carrer MolÝ Nou. Una renovaciˇ que es durÓ a terme Ýntegrament amb cerÓmica, tal com ha explicat l'alcalde, Samuel Falomir.

Es tracta d'un projecte que ascendeix a 40.000 Ç, aproximadament, i que consistirÓ en la substituciˇ de tot el paviment actual, notablement deteriorat, per paviment cerÓmic. Dins d'eixe s˛l, s'integrarÓ una zona verda amb gespa artificial. AixÝ mateix, es canviaran els bancs de fusta per uns altres de cerÓmica. Tots aquests elements se sumaran al banc de cerÓmica que ja es va construir en aquesta plaša lĺany 2016.

ôGrÓcies al seu afany innovador i l'esforš constant per millorar el seu producte, la ind˙stria cerÓmica ha desenvolupat una gran varietat de productes ideals per al seu ˙s en l'edificaciˇ p˙blica i en l'urbanismeö, ha destacat Falomir.

Aquesta actuaciˇ ôÚs un exemple de la nostra aposta per les m˙ltiples i recomanables possibilitats que ofereix la cerÓmica en entorns urbansö i posa de manifest que ôes pot remodelar tota una plaša amb cerÓmica, tant el paviment com el mobiliariö.

El primer edil ha recordat que, en l'actualitat, l'Ajuntament estÓ executant un projecte per tal de posar en valor la bÓscula municipal, en el qual tambÚ s'estÓ usant cerÓmica, concretament, en la fašana.

Falomir ha avanšat que aquest projecte de renovaciˇ de la plaša del carrer MolÝ Nou serÓ el que es presentarÓ l'any vinent als premis Som CerÓmica a l'┌s del Producte CerÓmic en Aplicacions Urbanes, impulsats per la Diputaciˇ de Castellˇ.

Cal recordar que l'Ajuntament de l'Alcora va quedar en segon lloc en la primera ediciˇ d'aquests premis amb el projecte de remodelaciˇ de les places de l'Ajuntament i del Convent.

Un altre dels projectes previstos per a enguany Ús la colĽlocaciˇ d'un mural dedicat a les Festes del Crist en el mur situat entre els carrers Ferrerets i Loreto, en el qual estaran representats els actes mÚs significatius de les celebracions.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana