l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora remodelar la plaa del carrer Mol Nou amb cermica


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181232_109010/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 22-01-2019
L'Ajuntament de l'Alcora remodelar la plaa del carrer Mol Nou amb cermica

L'Ajuntament de l'Alcora comenar el proper mes de febrer la remodelaci de la plaa situada al carrer Mol Nou. Una renovaci que es dur a terme ntegrament amb cermica, tal com ha explicat l'alcalde, Samuel Falomir.

Es tracta d'un projecte que ascendeix a 40.000 ?, aproximadament, i que consistir en la substituci de tot el paviment actual, notablement deteriorat, per paviment cermic. Dins d'eixe sl, s'integrar una zona verda amb gespa artificial. Aix mateix, es canviaran els bancs de fusta per uns altres de cermica. Tots aquests elements se sumaran al banc de cermica que ja es va construir en aquesta plaa l?any 2016.

?Grcies al seu afany innovador i l'esfor constant per millorar el seu producte, la indstria cermica ha desenvolupat una gran varietat de productes ideals per al seu s en l'edificaci pblica i en l'urbanisme?, ha destacat Falomir.

Aquesta actuaci ?s un exemple de la nostra aposta per les mltiples i recomanables possibilitats que ofereix la cermica en entorns urbans? i posa de manifest que ?es pot remodelar tota una plaa amb cermica, tant el paviment com el mobiliari?.

El primer edil ha recordat que, en l'actualitat, l'Ajuntament est executant un projecte per tal de posar en valor la bscula municipal, en el qual tamb s'est usant cermica, concretament, en la faana.

Falomir ha avanat que aquest projecte de renovaci de la plaa del carrer Mol Nou ser el que es presentar l'any vinent als premis Som Cermica a l's del Producte Cermic en Aplicacions Urbanes, impulsats per la Diputaci de Castell.

Cal recordar que l'Ajuntament de l'Alcora va quedar en segon lloc en la primera edici d'aquests premis amb el projecte de remodelaci de les places de l'Ajuntament i del Convent.

Un altre dels projectes previstos per a enguany s la col?locaci d'un mural dedicat a les Festes del Crist en el mur situat entre els carrers Ferrerets i Loreto, en el qual estaran representats els actes ms significatius de les celebracions.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana