l'Alcora: Més L'Alcora-Compromís reclama aumentar la altura de la barandilla de la plaça Nova para prevenir 'un accidente grave'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/4/225872_143073/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 12-04-2024
Més L'Alcora-Compromís reclama aumentar la altura de la barandilla de la plaça Nova para prevenir 'un accidente grave'

El portaveu municipal de Més l'Alcora-Compromís, Agustín Chiva, ha reclamat a l'equip de govern que eleve l'altura de la barana de la plaça Nova per a previndre algun greu accident. La barana a penes té un metre d'altura i, a l'altre costat, el desnivell és de fins a quatre metres.

'Creiem que la barana és xicoteta i a baix hi ha una altura important. El mes d'octubre passat ja vam demanar que l'ampliaren, que la feren més alta. Ho vam tornar a demanar fa un parell de mesos però tot continua igual', lamenta Chiva.

La plaça Nova està situada a esquenes de la Casa Consistorial de l'Alcora. Quatre metres més a baix discorre el carrer Verge del Carmen per una rampa molt pronunciada. Els bancs de la plaça Nova són, a vegades, un lloc de trobada d'adolescents.

La plaça també és un punt de pas molt freqüentat per xiquets a causa de la seua proximitat a dotacions com el col·legi públic Puértolas Pardo o la Casa de la Música, on molts xiquets alcorins aprenen a tocar un instrument. 'L'equip de govern hauria de prendre's de debò este assumpte perquè elevar l'altura de la barana és una cosa molt senzilla i podria evitar algun accident de gravetat per un descuit', afegeix el regidor.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana