l'Alcora: El Bloc creu que el PP anuncia el tancament de la planta de Cervera per desviar l'atenció de l'incineradora de L'Alcora


 
La Plana al Dia | l'Alcora | Agricultura y Medio Ambiente | 06-08-2011
 

El portaveu del BLOC a la Diputació, Enric Nomdedéu, ha demanat a l’equip de Govern del PP en la Diputació, i en concret al diputat de Sostenibilitat, Vicent Aparici, que “abans de posar-se medalles per acabar les obres de l’abocador de Cervera, primer donen solució al ‘caos de les deixalles’ provocat per la seua mala gestió en la matèria”.

El representant del BLOC a la Diputació de Castelló, Enric Nomdedéu, tem que l’anunci de la planta de Cervera per octubre siga només una “cortina de fum per desviar l’atenció davant l’oposició dels veïns a la incineradora de l’Alcora”. En aquest sentit, va aplaudir l’acord de l’Ajuntament de l’Alcora de presentar un recurs d’alçada front a la incineradora, així com la mobilització veïnal, que ha reunit més de 10.000 firmes.

El protaveu nacionalista insisteix a demanar al PP de Castelló que es posicione respecte a la incineradora de l’Alcora i exigeix a Aparici que “abans de posar-se medalles, done la cara davant els veïns de l’Alcora”

I és que, des del BLOC no acaben de creure’s l’anunci del PP i han recordat que, en el passat, Aparici ha anunciat la imminència de l’autorització ambiental per la planta de la zona Nord més de 10 voltes però han passat 13 anys i la planta no està encara acabada. Els nacionalistes recorden que encara hi ha molts pobles i veïns de Castelló que veuen incrementat el seu rebut de les deixalles a causa de la mala gestió en la matèria. Com a exemple, en Benicarló han pujat 29 euros la tassa de recollida.

El diputat autonòmic del BLOC dins el grup parlamentari Compromís Josep Maria Pañella ha anunciat que assistirà a la propera manifestació convocada pels veïns contra la incineradora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana