La Vall d'Uixó: El PSOE, en contra del acto de la chica en topless del pasado jueves


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2014/5/104171_55702/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | Fiestas | 04-05-2014
El PSOE, en contra del acto de la chica en topless del pasado jueves

El PSPV-PSOE de La Vall d'Uixó ha sido el primer partido político que ha salido a mostrar su postura respecto del suceso del pasado jueves en el que dos peñas contrataron a una mujer para que, antes de la salida del toro, anunciara la ganadería, nombre... en topless.

A continuación se reproduce íntegramente el comunicado de la ejecutiva local de esta formación:

"Des del PSPV-PSOE de la Vall d’Uixó manifestem el nostre rebuig davant dels fets ocorreguts el passat dijous abans de la sortida del bou en les Festes Patronals de Sant Vicent Ferrer, declarades d’Interés Turístic Nacional, que al nostre parer ataca la dignitat de les dones.
No hem de permetre que fets com els que es van donar tinguen cabuda en les nostres festes patronals. Recolzem allò manifestat des de la Comissió de Festes. Hem de ser contundents a l’hora de rebutjar i impedir qualsevol atac a la dignitat de les persones.
Des de la responsabilitat política i ciutadana, no podem quedar-nos impassibles davant d’actuacions que distorsionen la imatge de la dona i també de la festa.
Exigim de l’alcalde i del regidor de festes un comunicat oficial de rebuig, perquè així entendrem que, efectivament, es defensen les festes patronals com un espai de gaudi, harmonia, respecte i tolerància, en definitiva, allò que han de ser".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana