La Vilavella: El PP de la Vilavella agraeix a Diputació l'avançament de més de 460.000 euros


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/181978_109668/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vilavella | General | 11-02-2019
El PP de la Vilavella agraeix a Diputació l'avançament de més de 460.000 euros

Els populars es congratulen d'aquesta ajuda que servirà, amb tota probabilitat, per a pagar als proveïdors i donar un millor servei públic

El PP de la Vilavella està d'enhorabona i és que la Diputació, que dirigeixen els populars amb Javier Moliner com a president, ha facilitat a l'Ajuntament l'avançament de l'Impost de Béns immobles (IBI) i l'Impost d'activitats Econòmiques (IAE) de més de 460.000 euros, a un interés zero. Una xifra molt elevada que permet al municipi gaudir d'uns comptes més sanejats i folgades. Uns diners, que, amb tota probabilitat, l'equip de Govern actual, del PSOE, destinarà a realitzar inversions i millores o bé podrà abonar les factures pendents per a proporcionar un millor servei públic al ciutadà, de més qualitat i més eficient.

?Gràcies a l'excel?lent gestió que està duent a terme la Diputació de Castelló que dirigeix el PP, amb uns comptes sanejats i una excel?lent disposició i ús dels diners públics, la Vilavella pot disposar d'aquest avançament que suma més de 460.000 euros. Els veïns de la Vilavella veuran en breu millores importants a causa de la liquiditat amb la qual compta ara el consistori que governen els socialistes?, expressa la presidenta del PP local, Inma Traver.

Per part seua, el candidat a l'alcaldia pel PP, Abelardo Zaragoza, va expressar la seua satisfacció per l'excel?lent treball que està desenvolupant la Diputació del PP: ?El PP és sinònim de responsabilitat, de lideratge, d'ajuda i de col?laboració per això hui la Vilavella té en les seues arques municipals més de 460.000 euros més per a poder oferir als seus veïns un millor tracte i servei digne del municipi en el qual estem i de la província a la qual pertanyem?. I afig: ?El ràpid pagament als proveïdors, una premissa fonamental en aquesta legislatura en la Diputació del PP i que ens enorgulleix, així com l'ús dels diners públics per a realitzar millores en el municipi són aspectes fonamentals que ens fan seguir avant per a servir als nostres veïns i per a millorar, dia a dia, la qualitat de vida de la gent de la Vilavella?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana