Les Alqueries: L'Ajuntament de les Alqueries redueix en 1.588,48 euros la despesa en retribucions en l'equip de govern


 
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 15-07-2023
 

L'Ajuntament de les Alqueries ha aprovat reduir les retribucions a l'equip de govern, la qual cosa significarà un estalvi de 1.588,48 euros a l'any en les arques municipals. L'alcalde de la localitat, Antonio Gil, afirma que 'feia diverses legislatures que les remuneracions no eren més baixes que la legislatura anterior. A més, aquesta quantitat es podrà destinar a projectes per millorar les Alqueries, que és el que el nostre poble necessita'.

En l'últim ple es va aprovar l'organització municipal i d'aquesta manera, Antonio Gil assumeix l'alcaldia, l'Urbanisme i el Personal, María José Capella és la primera tinent d'alcalde i gestiona les regidories d'Economia, Hisenda, Cultura i Medi Ambient, Javier Chiva és el segon tinent d'alcalde i regidor de Festes, Via Pública i Agricultura, Pilar Pla és tercera tinent d'alcalde i regidora de Comerç, Fires, Mercats i Sanitat, Tamara Abella s'ocupa de les àrees de Joventut i Educació, i finalment, Victor Capella és regidor d'Esports i Serveis Socials.

Gil conclou dient que 'hem format un equip que vol el millor per a les Alqueries i la seua ciutadania. Iniciem la legislatura treballant amb il·lusió i moltes ganes de millorar el nostre poble'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana