Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà aposta per l'eficiència energètica per a la decoració nadalenca


 
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 07-12-2017
 

Les Coves de Vinromà aposta per l'eficiència energètica per a la decoració nadalenca, que aquest any utilitzarà llums LED en la totalitat d'elements decoratius amb l'objectiu de contribuir a l'estalvi lumínic durant aquestes dates.
La renovació de l'arbre de Nadal i la instal·lació d'un total de 8 panells en diferents punts del casc urbà són les principals novetats incorporades a la decoració festiva, a més de la cortina lumínica que ja llueix en la balconada del consistori.
En els propers dies s'instal·laran les peces als carrers i l'arbre de Nadal a la Plaça Espanya, que aquest any modernitzarà el seu format a través d'una estructura de ferro revestida de garlanda.
El cost de la totalitat dels adorns nadalencs, que contempla el lloguer dels panells dels carrers, es cobrirà a través d'una subvenció de la Diputació.
L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que 'aquest any hem dedicat una subvenció a la renovació i ampliació de la decoració nadalenca amb l'objectiu principal d'estalviar en la despesa de llum, i de dotar de major il·luminació festiva el municipi'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana