Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà reunirà a un centenar de pilots en el XII Motocròs aquest cap de setmana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172524_101643/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 17-05-2018
Les Coves de Vinromà reunirà a un centenar de pilots en el XII Motocròs aquest cap de setmana

Les Coves de Vinromà reunirà aquest diumenge 20 de maig a un centenar de pilots amb motiu de la celebració del XII Motocròs, esdeveniment esportiu organitzat per Motoclub Vinromà en col·laboració amb l'Ajuntament de la localitat puntuable per al Campionat de la Comunitat Valenciana i ModoDes.
A les 9:30 hores començaran els entrenaments en el circuit del Mas de Tarragó, els quals donaran pas a l'inici de la prova a partir de les 11 hores en les diferents categories Open MX1/MX3, Open MX2/MX125, MX2 sub18, MX85/MX65 i clàssiques.
Com a novetat, enguany la prova inclourà un memorial al pilot local J.F. Fumadó, campió d'Espanya de 250 c.c. Sènior l'any 1983 i pertanyent a la Penya Motorista Vinromà.
El públic podrà gaudir de l'espectacularitat de la prova al llarg del matí del diumenge en aquest traçat de 1.500 metres, el qual s'està acabant de condicionar. El lliurament de premis està previst a les 15 hores.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios