Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà llança una campanya de sensibilització per a fomentar la recollida dels excrements dels gossos


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188889_115519/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 23-09-2019
Les Coves de Vinromà llança una campanya de sensibilització per a fomentar la recollida dels excrements dels gossos


Els veïns i veïnes ja poden trobar els cartells i fullets de la campanya en les dependències municipals i en els establiments de la localitat

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha llançat una campanya de conscienciació ciutadana per a fomentar la recollida dels excrements dels gossos amb la finalitat de sensibilitzar als propietaris de mascotes de la necessitat de mantenir nets els carrers del municipi.
Els veïns i veïnes ja poden trobar els cartells i fullets de la campanya en les dependències municipals i en els diferents establiments de la localitat. En concret, el material insta a la col•laboració ciutadana amb la frase ‘Amb la teua acció mantens net les Coves de Vinromà’ i recorda que la no recollida pot implicar sancions.

‘Aquesta és una problemàtica molt comuna que hem de combatre amb la conscienciació ciutadana. Esperem que aquesta campanya serveixca per a sensibilitzar a la població, perquè entre tots i totes podem mantenir net el municipi amb un gest tan senzill i de respecte als altres com el de recollir els excrements quan sortim a passejar la nostra mascota’, ha assenyalat Mònica Nos, alcaldessa de la localitat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana