Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà activa noves mesures per a pal•liar els efectes causats per la crisi del Covid19


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194670_120473/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 23-03-2020
Les Coves de Vinromà activa noves mesures per a pal•liar els efectes causats per la crisi del Covid19

El conjunt de propostes inclou la desinfecció dels carrers, que començarà passat l'episodi de pluges



L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha anunciat una sèrie de mesures dirigides a pal•liar els efectes negatius derivats de la situació d'emergència sanitària amb l'objectiu de millorar el dia a dia dels veïns i veïnes en les actuals circumstàncies.

De fet, l'equip de govern s'ha reunit per a aprovar un conjunt de propostes excepcionals d'àmbit municipal. Des del punt de vista econòmic, s'ha acordat l'exempció del pagament de la taxa d'ocupació de via pública als bars i restaurants durant aquest període. Així mateix, als usuaris de la ludoteca municipal se'ls descomptarà la part proporcional de la taxa corresponent a la vigència de l'Estat d'Alarma.

Aquest acord també suposa reforçar el control del compliment del confinament per a evitar la propagació del virus. A més de les patrulles actuals de la Guàrdia Civil i al no disposar el municipi de Policia Local, s'intensificarà la vigilància amb controls per part de l'agutzil per a recordar als veïns i veïnes la prohibició d'eixir al carrer sense causa justificada. Així mateix, passat el període de pluges s'iniciarà la desinfecció i neteja dels carrers en horari nocturn.

Les noves mesures se sumen al llistat d'accions dutes a terme per l'equip de govern des de l'inici d'aquesta crisi, com el servei d'ajuda a persones majors que viuen soles i sense familiars per a fer la compra d'aliments i/o medicaments o la iniciativa "Cuinem a casa", que contribuirà positivament a l'economia dels establiments locals.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà ha explicat que "amb aquestes mesures posem el focus a alleujar els efectes que aquesta situació està causant i, sobretot, a atendre les necessitats concretes dels veïns i veïnes sorgides durant aquest període excepcional".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana