Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà proposa la iniciativa “Mural de retrats antics” per a animar a la ciutadania a buscar fotografies i participar en la creació d'un panell decoratiu


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194818_120583/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 28-03-2020
Les Coves de Vinromà proposa la iniciativa “Mural de retrats antics” per a animar a la ciutadania a buscar fotografies i participar en la creació d'un panell decoratiu

Amb el conjunt de fotografies enviades es confeccionarà un collage-mural que decorarà l'entrada del consistori

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha llançat la proposta “Mural de retrats antics” per a animar als veïns i veïnes a buscar fotografies durant aquest període de confinament i participar en la creació d'un panell decoratiu que recopile les instantànies enviades.
La iniciativa pretén oferir alternatives d'entreteniment a la població i planteja la recerca de fotos en blanc i negre que reflecteixquen les formes de vida de la localitat. Posteriorment, amb aquest conjunt de retrats es confeccionarà un collage-mural que decorarà l'entrada del consistori immortalitzant a manera d'exposició permanent els records dels veïns i veïnes i fixant-los en la memòria col•lectiva.
Les persones interessades en la proposta poden enviar fotografies en format jpg al correu electrònic info@lescovesdevinroma.es fins el pròxim diumenge 5 d'abril.



 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana