Moncofa: Borrs: ?Comproms per Moncofa s la garantia perqu l'Institut i l'ampliaci del centre de salut siguen una realitat?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185212_112441/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185212_112441/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185212_112441/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185212_112441/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 13-05-2019
Borrs: ?Comproms per Moncofa s la garantia perqu l'Institut i l'ampliaci del centre de salut siguen una realitat?

El candidat de Comproms per Moncofa desgrana les 130 propostes elaborades de forma participativa amb els collectius locals per "millorar la vida de la ciutadania"


Sebasti afirma que "noms amb Comproms a Europa s'escoltar la veu de la nostra citricultura i de la nostres comarques"


"Comproms presenta a Moncofa la millor llista i un programa de 130 propostes elaborades de forma participativa per a respondre a les necessitats del nostre municipi. Perqu Comproms s garantia de treball i, si en aquests quatre anys, i des de l'oposici, hem pogut materialitzar propostes nostres com el area d'autocaravanes, el carril-bici, la platja i els parcs canins, els paellers de vora riu, la creaci del canals martims, el pagament del 100% dels llibres d'Infantil, reduir el pagament del material en Primria, o les beques de transports per als majors, des del Govern podrem fer realitat l'IES Palafanques, un projecte valorat en ms de 9 milions d'euros, i serem tamb garantia per a la remodelaci i ampliaci del centre de Salut". Aix ho ha assegurat el candidat de Comproms a l'alcaldia de la localitat, Ral Borrs, en l'acte de presentaci de la llista local de Comproms en el qual han participat tamb el cap de llista al europarlamento, Jordi Sebasti, i la diputada autonmica, Mnica lvaro.


Borrs ha destacat tamb que a ms, Comproms s garantia de solucionar la "nefasta construcci del Avel?l Corma, i per a aix ja s'ha incorporat al Pla Edificant una dotaci superior als 800.000 euros per a evitar les inundacions i ampliar les aules d'Infantil".
Per a fer realitat aquests compromisos, Comproms ha conformat un equip en el qual, a ms de Borrs, est conformat per Vero Navarro; Nolia Peirats; Magda Torrat; Joan Baptista Vilar; Dioni Garca; Josep Ramon Garcia, Vernica Soriano, Pau Valls; Rosario Juli, Ddac Forner; Edith Jullia; Manolo Amores i Jaume Als, "un equip que conjumina renovaci, experincia, sensibilitats i mbits socials i professionals dels ms diversos per tots units per la valentia i les ganes de millorar el nostre poble".


Per part seva, el cap de llista de Comproms al Parlament Europeu, Jodri Sebasti ha aprofitat Jordi Sebasti, ha destacat que "Comproms molesta al poder, al 'establishment', que a Europa estan representats pel Partit Popular, el Partit Socialista i Ciutadans i ha recordat que Si no hagus estat Comproms a Europa ning hagus donat veu als agricultors valencians. "Noms Comproms va votar en contra del tractat de Sud-frica que tant mal fa a la nostra citricultura, per aix Comproms ha de revalidar la seva presncia a la UE, perqu no se silenci la veu i les necessitats del nostre camp, de la nostra indstria, i de la nostra gent".

La diputada autonmica de Comproms Mnica lvaro ha recordat que "Comproms ha portat els problemes de Moncofa, com la dessaladora, tant a les Corts com al Congrs" i ha recordat que "noms a cop d'insistncia de Comproms s'ha anat avanant en el projecte de centre de salut, que continuarem reivindicant fins que sigui una realitat".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana