Nules: 60 parelles d'alumnes de instituts de la província participen en el II Campionat Scrabbe Castelló Comarques


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/2/154377_88296/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/2/154377_88296/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 18-02-2017
60 parelles d'alumnes de instituts de la província participen en el II Campionat Scrabbe Castelló Comarques

Un total de 60 parelles d’alumnes de primer, segon i tercer de l’ESO del IES Alcalatén de l’Alcora, IES Porcar de Castelló, IES Broch i Llop de Vila-real, IES Álvaro Falomir d’Almassora, IES Benigasló de la Vall d’Uixó, IES Almenara i IES Gilabert de Centelles de Nules han participat en el II Campionat Scrabble Castelló Comarques que ha tingut lloc a Nules.

El campionat, amb més de 100 participants, ha contat amb dos finals, una per els alumnes de primer i de segon de l’ESO; i l’altra per als participants que cursen tercer de l’ESO, “és un campionat molt important ja que la parella guanyadora de la categoria de tercer de l’ESO anirà a la final de la Federació Internacional de Scrabble en Català que tindrà lloc l’1 d’abril a Barcelona. A les comarques de Castelló l’impulsor d’aquests campionats és Joan Doñate del Club Scrabble Nules”, matisa el regidor d’educació, Ramón Canut.

Els alumnes de la parella guanyadora de tercer de l’ESO han sigut Martí Romero i Joan Ribelles del IES Gilabert de Centelles de Nules, la segona parella classificada ha estat formada per Josep Martí i José Meseguer, i les alumnes Ana Meseguer i Laura Schwantz han quedat en tercera posició, tots ells pertanyen al IES de Nules.

Respecte als guanyadors de primer i de segon de l’ESO la primera parella classificada ha estat formada per Mei Martínez i Sol Saura del IES Gilabert de Centelles de Nules, les alumnes del IES Broch i Llop de Vila-real Irene Morcilla i Nagore Pérez han quedat en segon lloc i la tercera parella premiada és del IES Gilabert de Centelles de Nules formada per Paula Romay i Maria Celades.

El campionat ha estat organitzat pel Club Scrabble Nules membre de la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC). La primera edició d’aquest campionat també va estar organitzada per aquest club i es va celebrar al IES Gilabert de Centelles de Nules.