Nules: Els usuaris de la unitat de respir visiten el betlem del convent i la fira nadalenca


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/167099_97224/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/12/167099_97224/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 27-12-2017
Els usuaris de la unitat de respir visiten el betlem del convent i la fira nadalenca

Nules es troba immersa en les actuacions emmarcades en la programació nadalenca que compta amb diversos actes enfocats a tots els sectors de la població des dels més menuts fins a les persones majors.

De fet, hui els usuaris de la Unitat de Respir Familiar de l’Ajuntament de Nules acompanyats de familiars i del regidor de Gent Major han visitat el Belén del Convent i la Fira Nadalenca ubicada a la plaça Major, “aquestes dates són molt significatives i el que volem és que les persones majors també estiguen al carrer participen de les diferents activitats que hem programat per a elles”, matisa el regidor de Gent Major, Antonio Romero.

A més, els xiquets i les xiquetes poden gaudir de la Fira Nadalenca amb les atraccions instal·lades a la Plaça Major els dies 28 i 29 desembre en horari de 10.30 a 13.30 hores i de 17.30 a 20.00 hores; i els dies 2, 3 i 4 de gener en horari de 17.30 a 20.00 hores. En aquesta activitat anomenada “Nadal a la plaça” es col·labora amb projectes solidaris de l’Associació Maribel per la Paràlisi Cerebral i de l’Associació Kimo Projectes Nules.

També hi ha activitats per als més joves en el Casal Jove amb jocs de taula, karaoke i tallers en horari de 18.00 a 21.00 hores.

ClemenNitFesta
Un dels actes més peculiar de la programació “Nadal a Nules” és la que es celebrarà dissabte, 30 de desembre, amb la ClemenNitFesta. Així des de l’Ajuntament de Nules s’organitza per tercer any consecutiu una programació especial per a la pre-nit de cap d’any amb l’objectiu principal de promocionar la clemenules ja que es dona la benvinguda a l’últim dia de l’any amb dotze tallons de taronja.


Aquest acte comptarà aquest any amb un monòleg de l’humorista Juan Muñoz; una festa SBK organitzada per Mascarell Balla amb el DJ Fermín Olaya i animacions de ball; i música amb Kike GB, DaelDebón i DJ Sáez.

Per altra banda, el dissabte 30 de desembre tindrà lloc al Teatre Alcázar el Concert de final d’any dirigit per Miguel Ángel Martínez; i també hi ha previst per als més menuts la projecció de la pel·lícula Animales fantásticos y dónde encontrarlos per al dia 3 de gener al Teatre Alcàzar. Precisament aquest mateix dia, de 17.00 a 21.00 hores, el patge reial estarà a la plaça Major per a rebre a tots els xiquets i xiquetes de Nules, també es podrà tornar a visitar el dia 4 de gener en horari de 17.00 a 19.00 hores a la plaça Major i de 19.30 a 21.00 hores a Mascarell.

Altra de les novetats d’aquesta programació és la I Fira de la Salut i el Benestar Animal que tindrà lloc dijous 4 de gener a la plaça Major.

La programació es tancarà divendres 5 de gener a les 18.30 hores amb la tradicional cavalcada dels Reis Mags d’Orient.

Cal recordar que la carpa de Nadal estarà oberta en el recinte de festes la nit de cap d’any i la nit de reis amb entrada gratuïta.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana