Nules: Nules neteja un solar municipal utilitzat en anteriors legislatures com a abocador


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/167152_97266/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/12/167152_97266/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/12/167152_97266/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 28-12-2017
Nules neteja un solar municipal utilitzat en anteriors legislatures com a abocador

L’Ajuntament de Nules està netejant un solar municipal d’uns 7.000 metres quadrats ubicat al terme municipal de Moncofa utilitzat en les últimes legislatures com a abocador de materials procedents d’actuacions públiques, davant d’això el regidor d’Obres i Serveis, Adrián Sorribes, explica que “es tracta d’una actuació reivindicada pels propietaris de finques adjacents des de fa molts anys a les corporacions municipals anteriors que fins ara no s’han escoltat. En els darrers anys s’ha utilitzat per a tirar enderrocs sense cap control, saltant-se l’ordenança municipal en lloc d’anar a un abocador legal”.

Des de la Regidoria d’Obres i Serveis s’explica que en aquesta actuació de neteja estan treballant un camió i una màquina excavadora que estan retirant principalment material procedent d’obra pública com asfalt o formigó.

Amb aquesta actuació l’Ajuntament de Nules vol donar exemple i conscienciar els ciutadans davant accions irresponsables que porten a la utilització de propietats tant privades com municipals com a abocadors incontrolats, “l’equip de govern està complint l’ordenança municipal a diferència d’altres equips de govern que han ignorat la situació d’aquesta finca”, matisa Sorribes.

“Entre les mesures emmarcades en la política de neteja i manteniment de finques rústiques o agràries que portem a terme fem un requeriment als propietaris perquè mantinguen les finques netes per evitar danys als veïns per la qual cosa l’Ajuntament de Nules ha de tindre les seues propietats en condicions. La neteja d’aquest solar és un exemple de responsabilitat amb la qual hem escoltat els veïns”, conclou el regidor d’Obres i Serveis.