Nules: Nules dinamitza el mercat amb els caps de setmana al mercat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/171119_100456/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/4/171119_100456/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 12-04-2018
Nules dinamitza el mercat amb els caps de setmana al mercat

Un any més l’Ajuntament de Nules posa en marxa una programació que té com a objectiu dinamitzar el Mercat Municipal i el seu entorn, els Caps de Setmana al Mercat tornen a Nules amb diferents activitats enfocades a tots els sectors de la població.

En concret, aquest cap de setmana s’ha previst per a divendres, 13 d’abril, a les sis de la vesprada, un taller de bescuit de clemenules enfocat als més menuts que impartirà la Sucreria Sant Xotxim; i per a dissabte al matí una degustació de delícies de pollastre fetes per la parada Pollastre al Mercat, i a la vesprada es farà un tast de vins a càrrec del sommelier David Remolar, cal destacar que per a participar en aquesta activitat cal realitzar una inscripció prèvia en qualsevol de les casetes del mercat.

“Els Caps de Setmana al Mercat és un projecte innovador que vàrem posar en marxa per a promocionar i dinamitzar el Mercat Municipal que sols s’obria els dimecres coincidint en el mercat ambulant. Totes les iniciatives ens han servit perquè cada volta hi haja més empreses interessades a tindre una caseta al Mercat Municipal, de fet aquest mes d’abril se n’hi instal•larà una i al mes de maig una altra”, explica el regidor de Comerç, César Estañol.

Cal destacar que totes les persones que compren al comerç local en aquests dies poden presentr el tiquet i rebran una tapa degustació gratuïta.

III Foud Street Art
Per tercer any consecutiu Nules albergarà el Food Street Art els dies 20, 21 i 22 d’abril, “cal destacar que la població de Nules va ser la primera a realitzar un esdeveniment d’aquestes característiques amb aquest nom, que després ha sigut adoptat per altres municipis de la província”, matisa Estañol.Així, durant el cap de setmana es duran a terme diferents actes relacionats amb la gastronomia, la música en directe i l’animació enfocada als més menuts, de fet hi haurà huit camionetes amb gastronomia variada.

Entre les novetats que presenta aquesta nova edició cal ressaltar que s’ha apostat per tematitzar cadascuna de les jornades, així divendres és dedicarà al flamenc pop; dissabte es farà un tribut a Ana Belén i Víctor Manuel i un altre a Los Manolos; i diumenge es dedicarà a les famílies amb diferents activitats com ara el Cantajocs. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana