Nules: Recolzament total del PSPV-PSOE de Nules a les reivindicacions del col?lectiu LGTBI


 
La Plana al Dia | Nules | General | 01-07-2018
 

El Grup Municipal Socialista de Nules vol mostrar el seu total suport al col?lectiu LGTBI i a les seues justes reivindicacions, un recolzament que vol deixar patent de manera especial aquest cap de setmana amb motiu de les celebracions de l'Orgull per que practica al llarg de tot l'any perqu ?l'aposta per les poltiques inclusives forma part de l'ADN del PSPV-PSOE?.
Aix ho ha explicat el portaveu del Grup Municipal Socialista de Nules i primer tinent d'alcalde de la localitat, Adrin Sorribes, qui ha destacat que en l'ltim ple municipal ?els socialistes presentem una moci a favor de la igualtat que va resultar aprovada per tots els grups amb representaci en el consistori.?
Sobre aquest tema, Sorribes ha destacat que ?el Partit Socialista s el partit de la igualtat, del reconeixement de drets, el partit que ha impulsat poltiques que han ajudat al conjunt de la societat a comprendre que tots som iguals, tinguem la tendncia sexual que tinguem?.
En termes semblants s'ha manifestat el regidor Antoni Romero, qui ha volgut posar en valor les poltiques inclusives que Ximo Puig porta impulsant des que en 2015 accedira a la presidncia de la Generalitat, i que a partir d'ara va a implementar el President Pedro Snchez des del Govern d'Espanya.
Poltiques que sn hereves de les quals en el seu moment va impulsar el President Rodrguez Zapatero, amb l'excel?lent assessorament de Pedro Zerolo. En aquest sentit, Romero ha volgut recordar que ?a Espanya hi ha un abans i un desprs de l'aprovaci de la llei que permetia el matrimoni entre persones del mateix sexe?.
Sobre aquest tema assenyala que ?malgrat les manifestacions de bisbes i de poltics del PP per la Gran Via de Madrid que vam veure en el seu moment, amb les poltiques impulsades per Zapatero aquest pas ha experimentat un canvi de mentalitat histric que ha resultat molt positiu per al conjunt de la societat?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana