Onda: La Policia Local d'Onda activa la campanya 'Comerç Segur' per prevenir robatoris en Nadal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/167090_97216/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 27-12-2017
La Policia Local d'Onda activa la campanya 'Comerç Segur' per prevenir robatoris en Nadal

La regidora de Policia Local de l'Ajuntament d'Onda, Mari Carmen Aguilella, ha explicat que la campanya 'Comerç Segur' “estarà vigent fins al diumenge 7 de gener en diferents punts de la ciutat, on es realitza major activitat comercial”, i ha assenyalat que “una de les prioritats d'aquest equip de govern és garantir la seguretat dels onders. Per aquest motiu hem activat aquesta acció que s'emmarca dins de les constants campanyes que la Policia d'Onda realitza al llarg de l'any”.
Aquest pla especial, que la Policia Local realitza anualment per aquestes dates, té com a objectiu prevenir i evitar furts, estafes, estafes, robatoris i altres delictes, que solen produir-se en aquests dies en locals comercials i d'oci. En aquest sentit, Aguilella ha assenyalat que “els serveis es realitzaran diàriament a les franges horàries de major activitat comercial i afluència de públic”.
Així mateix, l'Intendent Principal Cap de la Policia Local d'Onda, Miguel Ángel Izquierdo, ha afirmat que, prèviament, s'han repartit tríptics informatius que recullen consells de seguretat dirigits a comerciants. “Agents de proximitat han visitat aquests dies els comerços locals per informar-los sobre diverses mesures de precaució i així arribar a prevenir incidents en el teixit comercial d'Onda. A més, durant aquestes visites s'han actualitzat les dades dels establiments, al mateix temps que s'ha ofert als comerciants un telèfon directe perquè avisen davant el menor besllum d'incident”, ha explicat Izquierdo. D'aquesta forma, la Policia Local d'Onda no només informa als comerciants. “També aprofitem per preguntar horaris dels diferents establiments, de manera que la campanya es fa més efectiva i es garanteix una major seguretat”, ha assegurat Izquierdo.
Aquestes mesures preventives que estan incloses a la campanya 'Comerç Segur' se sumen a la constant presència que hi ha pels carrers de tot el municipi i que, a més, es reforçarà en aquests dies, en els quals s'espera un major moviment de tràfic per celebrar les festes.