Onda: Onda garanteix l?alimentaci bsica de 32 menors amb el menjador estival


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174597_103399/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 10-07-2018
Onda garanteix l?alimentaci bsica de 32 menors amb el menjador estival

L'Ajuntament d'Onda va a garantir l'alimentaci bsica de 32 menors de 3 a 12 anys grcies a una subvenci rebuda de la Conselleria d'Igualtat i Poltiques Inclusives de ms d'11.000 euros per a cobrir el menjar principal i activitats estivals a aquests beneficiaris. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha explicat que ?des del departament de Serveis Socials, que dirigeix la tinent d'alcalde, Mari Carmen Aguilella, hem dut a terme diferents programes durant tot l'any per a assegurar-nos que els xiquets tinguen l'alimentaci completa i equilibrada des dels 0 als 18 anys perqu s una preocupaci d'aquest equip de govern des del primer dia de legislatura. Hem apostat per la inclusi social i perqu cada ve s important per al seu Ajuntament, programes com aquest facilitaran la vida de la ciutadania?.
Cal recordar que durant tot l'any els menors que precisen d'aquesta assistncia tenen ajudes per als menjadors escolars que els garanteixen els seus drets. Amb iniciatives com aquest programa estival, es complementa el servei i es mant en aquest llarg perode de vacances. Aix, aquestes ajudes a l'alimentaci, en les edats en les quals aix ho permet, es duran a terme al costat de les activitats de la Escoleta d?Estiu, assegurant aix la igualtat dels menors. ?En els casos en els quals no siga possible, tenim un conveni anual amb la Parrquia Sant Bartolom per a cobrir aquesta alimentaci en els menors de 12 a 18 anys ara a l'estiu i per a aquells que no tenen servei de menjador escolar en els centres durant el curs?, explica el primer edil.
Huguet conclou que ?aquest equip de govern ha fet tot el que ha estat en la seua m per garantir els serveis a tota la ciutadania. Volem construir la ciutat entre totes i tots i no deixar-nos a ning en el cam. Per a, duem a terme tota srie de programes que contribusquen a la inclusi. Som una de les ciutats de la provncia que ms col?labora amb la seua ciutadania en diferents aspectes. El nostre objectiu s disminuir les desigualtats i crear oportunitats per a tots i garantir drets, perqu sabem que comptant amb cada onder podrem crear una ciutat millor.?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana