Onda: Onda lidera l'impuls industrial en la província amb la creació de la tercera Entitat de Gestió i Modernització


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/10/214537_135483/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/10/214537_135483/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 03-10-2023
Onda lidera l'impuls industrial en la província amb la creació de la tercera Entitat de Gestió i Modernització

L'Ajuntament d'Onda està finalitzant els tràmits per establir la seua tercera Entitat de Gestió i Modernització en el Polígon Industrial El Romeral, convertint-se així en la primera localitat de la província a constituir tres EGMs. Aquest polígon compta amb més de 500.000 mil m² de superfície útil i 22 empreses. La creació d'aquesta entitat té com a objectiu oferir serveis d'alta qualitat a les empreses de la zona, reforçant el teixit empresarial local i millorant la seua competitivitat. L'assemblea de ratificació es durà a terme el 26 d'octubre.

Segons el regidor d'Indústria, Vicent Bou, aquesta iniciativa és un pas crucial cap al desenvolupament de les àrees industrials en el municipi. Bou destaca que l'entitat de gestió promourà la cooperació entre les empreses, la millora de les infraestructures i serveis, i consolidarà la posició d'Onda com a líder provincial en el foment del desenvolupament industrial. L'objectiu principal és millorar la seguretat, l'accessibilitat, les infraestructures bàsiques i la gestió sostenible en les àrees industrials.

Aquest projecte suposarà una transformació en els entorns de treball i en la forma de relacionar-se amb les fàbriques, adaptant-se als entorns connectats de la indústria 4.0. Onda busca impulsar el desenvolupament industrial i atraure inversions a través d'aquestes entitats de gestió i modernització, garantint així el bon funcionament de les àrees industrials en el municipi.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana