Onda: Amplia oferta de actividades para jóvenes y mayores en Onda durante la Semana Santa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/3/224738_142235/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 20-03-2024
Amplia oferta de actividades para jóvenes y mayores en Onda durante la Semana Santa

L'Ajuntament d'Onda es prepara per a celebrar la Pasqua amb una varietat d'activitats que es desenvoluparan del 31 de març a l'8 d'abril en diversos espais del municipi. Des del Salvador fins al Casal Jove, la Biblioteca i el Centre Integral de Majors, ondencs de totes les edats tindran l'oportunitat de gaudir d'uns dies d'entreteniment.

En la presentació de la programació, la regidora d'envelliment actiu, Maribel Raigada, ha afirmat: 'El nostre objectiu és oferir als ondencs una programació diversa durant les vacances de Pasqua, amb la qual a més celebrem el 300 aniversari de l'ermita del Salvador'. 'A més, busquem promoure la participació dels nostres majors en activitats que fomenten el seu benestar i la integració social', ha afegit. Per la seua banda, el regidor de Joventut i Biblioteca, Daniel Álvaro, ha ressaltat que 'des de l'Escoleta de Pasqua Jove fins a 'Una Pasqua de Cinema', hem preparat un programa molt complet per als més joves d'Onda'.

Els més menuts podran submergir-se en la celebració del 300 aniversari de l'ermita amb 'Pasqua a l'Ermita', una gran varietat d'activitats els dies 31 de març i 1, 6 i 7 d'abril. Per facilitar el seu accés, s'oferirà un servei d'autobús gratuït des de l'Av. Montendre, amb eixida a les 16.15 i tornada a les 20.00 h.

El diumenge 31 de març, de 16.30 a 19.30 h, es realitzaran activitats com globoflèxia, pintacares, taller de bombolles, jocs de taula i activitats dirigides a càrrec d'Esport Oci. El dilluns 1 d'abril, de 16.30 a 19.30 h, es realitzarà una sessió de rocòdrom i gimcana a càrrec de Sargantana.

Les activitats continuaran el següent cap de setmana amb una jornada d'esports i entreteniment amb futbol, tir amb arc, jocs, taller audiovisual, carretilles, tatuatges temporals i més, el dissabte 6 d'abril, de 16.30 a 19.30 h, a càrrec de Divertwin. Finalment, el diumenge 7 d'abril, de 16.30 a 19.30 h, es durà a terme un taller de globoflèxia, pintura de cares, ceràmica, jocs a l'aire lliure, badminton, jocs tradicionals a càrrec d'Animatrix.

A més, com a novetat, es durà a terme 'Restauro Taller d'Art' un taller de restauració d'art en el qual el diumenge 31, de 17.00 a 18.30 h es realitzarà un taller infantil de flors i el dilluns 1, en el mateix horari, un taller infantil de llibretes decorades.

D'altra banda, els majors del municipi podran gaudir de 'Balls de Pasqua' al Centre Integral de Majors (CIM) i amb les actuacions al Casal Jove de Yotoco el diumenge 31 de març, de 18.00 a 21.30h, i de Riu Sec - Onda Balla el dilluns 1 d'abril en el mateix horari. Així doncs, es duran a terme les 'Nits de ball' al CIM els dies 31 de març i 1, 2, 7 i 8 d'abril, de 22.00 a 00.30h.

Els joves també tindran el seu espai a l' 'Escoleta de Pasqua Jove', que es durà a terme del 2 al 5 d'abril al Casal Jove. Amb activitats dissenyades per a majors de 8 anys, incloent dinàmiques variades, manualitats, ruta senderista, karaoke, Masterchef jove i recerca de xoco tresors.

En un altre ordre de coses, la biblioteca ha organitzat 'Una Pasqua de Cinema' amb l'exposició gratuïta de les pel·lícules 'Lightyear' el 5 d'abril i 'Super Mario Bros' el 26 d'abril a les 18 hores en la Cassola.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana