Orpesa: Els pressupostos d'Oropesa del Mar entraran en vigor la primera setmana de l'any


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/12/219997_138948/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 27-12-2023
Els pressupostos d'Oropesa del Mar entraran en vigor la primera setmana de l'any

Amb els Pressupostos Municipals per al 2024 ja aprovats provisionalment, l'Ajuntament d'Oropesa del Mar treballa per a que la seua entrada en vigor siga possible la primera setmana de l'any. Amb aquest motiu, s'ha celebrat este dimarts 26 de desembre un Ple Extraordinari amb caràcter urgent en el qual es desestimen les al·legacions presentades per part de l'Associació Plataforma Morro de Gos, al no haver-se acreditat cap de les circumstàncies citades en l'Art. 170.2 TRLRHL. Com úniques possibilitats de reclamar contra el pressupost, amb els vots a favor de PP i VOX i l'abstenció del PSOE.

La Plataforma Veïnal Morro de Gos va presentar estes al·legacions argumentant la reducció en la quantia assignada enguany al manteniment de les platges del municipi, que ha passat de 142.000Euro a 120.000Euro. La regidora de Platges, Isabel Moya, ha aclarit que 'es tracta d'una previsió pressupostària inicial, que es pot augmentar durant tot l'any mitjançant modificacions de crèdit quan siga necessari'. D'esta manera, el govern municipal destaca la seua flexibilitat pressupostària, disposada a adaptar-se a les necessitats canviant d'Oropesa del Mar al llarg de l'exercici fiscal.

Així mateix, l'aprovació del Pla Anual Normatiu de l'Ajuntament d'Oropesa del Mar per a l'any 2024 ha ajornat la seua resolució per a futures consideracions.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana